|
||
| ruhum desen desen...klibi beğendim ya şarkı da fena değil.. ama favorim tabiki de pelin anti pelin olarak
|
||
|
||
niL çok sevecen neşeli biri ya en güzell şarkıları ise " bu mudur_?" ve "kamikaze" bayılıyorum bu şarkılarına
|
||
|
||
| söz müzik teoman albümünde harun'dan sonra sevdiğim diğer yorum nil'e ait...nil İstanbul'da sonbahar şarkısını gerçekten çok da güzel yorumlamış. | ||
|
||
bir göksel bir de nil'in kendilerine ait tarzları var çok severim NİL'i çok şeker sözlerde muhteşEM özgür kız:D:D
|
||
|
||
| powertürk'te en süper giyinen elli eteğine bayıldığım nil oldu..bu kız çok güzel tasarlıyor kıyafetlerini ya.. | ||
|
||
söz müzik teoman albümünde harun'dan sonra sevdiğim diğer yorum nil'e ait...nil İstanbul'da sonbahar şarkısını gerçekten çok da güzel yorumlamış. evet benimdee... harun abi sonra nill...sonrada emre aydın...ama nil muhtesem söylemişş..
|
||
|
||
| hiç sevmiyorum bu kadının müzik felsefesini, sözleride anlamsız | ||
|
||
| powertürk müzik ödüllerinde kıyafeti iğrençtiii..! saçı hiç yakışmamıştıı ... ilginç olmaya çalışmış ..ama onun doğal dalgalı saçları,masmavi gözlerinin yerini hiçbirşey tutamazdı keşke öyle kalsaymış... | ||
|
||
çok güzel giyimine hayranım(özellikle de kabarik eteği )aybenle yaptığı düet mükemmeldi
|
||
|
||
özgür kız imajı çok iğrençti ama ''bu mudur '' şarkısı çok güzel tarzı da kendine özgü ve çok değişik bence
|
||
|
||
| yaa bu nil'in manyak bi tarzı var çok seviyorum kendisini | ||
|
||
| Ya ben seviyorum Nil'i çok iyi söz yazıyo ve okuyor.... | ||
|
||
| Kimi şarkısı güzel ama ozellikle dinlemiyorum kendisini. | ||
|