|
||
| ilk ben soyluyorum: BIR DERDIM VAR |
||
|
||
sonu belli ve büyük düşler bana göre.tam bana göre
|
||
|
||
| 'canlı yayın'çok derin izler bırakmıştı o dönem bende şuanda bütün şarkılarını çok seviyorum ama canlı yayın ayrı çok ayrı 'biz mi seçtik mahvolmayı yok olmayı böyle' |
||
|
||
| darbe durma öyle kördüğüm cambaz beni çok etkiledi | ||
|
||
| Ben ilk orda durma'yı dinlemiştim. | ||
|
||
| balıklar.... | ||
|
||
cambaz ve darbe ikiside süper bence
|
||
|
||
| Bütün şarkıları birbirinden güzel zaten ama Bırak Zaman Aksın albümünü dinlediğimde beni çok etkilemişti,bu albümden sonra tam anlamıyla mvö fan oldum diyebilirim... | ||
|
||
| itiraf etmeliyimki bende çoğunluk gibi "dünya yalan söylüyor" dan sonra farkına vardım grubun...başlı başına albüm çok etkiledi beni.çünkü o dönemde çıkan rock grupları pek fazla sistemle ilgili sorunlarla ilgilenmiyorlardı ve söz söylemiyorlardı..mor ve ötesinin dünyaya karşı bir şeyler söylemiş olması beni çok etkiledi..daha sonra ki süreçte de savaş karşıtı hareketin içinde yer aldılar..mitinglerde çıktılar,"savaşa hiç gerek yok" isimli bir şarkıya ev sahipliği yaptılar... daha ne deyim ki yani..sanıyorum yeterince açıklayıcı olmuşumdur:) |
||
|
||
birçok şarkısı beni çok etkiledi...her dinleyişimde farklı birşeyler buluyorum şarkılarında... mesela bir derdim var,son deneme,serseri,re,yardım et,uyan,beyaz,23,canlı yayın,ayıp olmazmı,kış geliyor,büyük düşler,kördüğüm...vs çok uzadı saydıklarım ama hepsini çok seviyorum
|
||
|
||
valla ben de bilmiyorum! ![]() mor ve ötesi'ni tanıdığım şarkıyı söylerim ama hangi şarkısından etkilenip de böyle sevdiğimi ve dinlemeye başladığımı bilmiyorum! her şey bir anda oldu sanırım..
|
||
|
||
| cambaaazz veeeee küçük sevgiliiimmmmmm ikisi de süper gerçi şarkıların hepsi harika ama bunların yeri bende ayrı | ||
|
||
| ben mor ve ötesini ilk gül kendine albümünden sonra dinlemee başladım ve ordaki hayat ve bazen şarkısı beni inanlımaz etkiledii onların yeri bende çok farklı | ||
|
||
| hala her dinlediğimde ilk günkü etkiyi yapar-dünyada bir tek ben kalırım-şarkı bitene kadar "olasılıklar,şanslar,olaylar neden hep senin tersine?" |
||
|
||
ben ilk kez cambazı dinlediğimde çok etkilenmiştim
|
||