|
||
| ben en çok bir derdim vardan etkilendim. çok da severek dinliyorum | ||
|
||
önce o yanlız şarkıyı duydum ve çok sevdim ama ilk çıktıı zamanlar diil daa sora, yine dnya yalan söylüyor albmleri çok başarılıydı bide konserler fln araya girince iice sevdm fln bnde onlarn mnk bi fanı haline geldm!! (tm fanlarıyla kıyaslarsak) artık grup desen ilk mvö. . .
|
||
|
||
müzik markette çalıştığımda dünya yalan söylüyor albümü yeni çıkmıştı albümü dinlediğimde çok beğenmiştim
|
||
|
||
| Yalnız Şarkı'dan etkilenerek dinlemeye başladım... | ||
|
||
bi arkdasm cambaz yazardi hp nickinde sorduğumda sarkiyi dinletti hosuma gtti ozamanlar tanimazdim mvöyi sonra sevda çiceginin sarkisini dinletti htta kendi soluordu micle baya bi etkilendm sarkidan o gunden beri artk morsus yapamiorumm çok seviorum bu grubu =)
|
||
|
||
| ben ilkkez< dinlediğim şarkı bir derdim var ve cambaz.ama etkilendiğim şarkı RE dir süper bi şarkı. | ||
|
||
| cambazdan sonraa dinlemeye başladım | ||
|
||
| bir derdim var | ||
|
||
| yalnız şarkı... | ||
|
||
| herzaman söylerim simdide söyliycem güneye giderken in yeri benim için çok ayrı ondan sonra tam bie fan oldum diyebilirim... | ||
|
||
| Yalnız Şarkı ve Şarkıcı Çocuk | ||
|
||
| cambazz;) | ||
|
||
| ilginçtir ben mvo yu ilk kez kral tv de izleyip dinlemiştim:) hala hatırladıkça gülüyorum kendi kendime:) harun u diğer grup üyelerini,yani performanslarını ağzım açık seyretmiş ve şsrkıyı da büyük şaşkınlıkla dinlemiştim. o güne kadar daha çok yabancı müzik dinleyen ve türk müziğinin hiçbir yere gelemeyeceğini düşünen karamsar ben,mvo'yla hayat bulmuştum iyi hatırlıyorum. dinlediğim şarkı cambaz'dı. o güne kadar böyle bir grup olduğundan da haberim yoktu. sonradan eski albümleri de edindim ve yalnız şarkı'nın büyüsünde yaşayan insanlardan biriyim şu anda. iyi ki varsın mvo,hayatımı kurtardın diyebilirim. en karamsar hallerimde beni silkeledi şarkıların ve kendime getirdi. çok sağol... |
||
|
||
| cambaz.. ablam hediye etmişti albümü.. Allah razı olsun =) | ||
|
||
| tabi ki deee 23 o mükemmel şarkıyı kim dinleyip de etkilenmez ki!!! | ||