|
||
| ben onları dys ile tanıdım ve onlara tek kelimeyle hayran olmamı sağlayan,herşeyin başlangıcı olan bu mükemmel gruba olan hayranlığım hayatımın şarkılarından biri olan ''BİR DERDİM VAR''ile başladı..sonra eski şarkılar ve albümlerle bu büyük bağımlılık devam etti..her şarkısında ayrı ayrı kendimi bulduğum bu grubun herşeyine hayranım ben... | ||
|
||
| yalnnız şarkı | ||
|
||
| beyaz | ||
|
||
| uyan | ||
|
||
ben onları dys ile tanıdım ve onlara tek kelimeyle hayran olmamı sağlayan,herşeyin başlangıcı olan bu mükemmel gruba olan hayranlığım hayatımın şarkılarından biri olan ''BİR DERDİM VAR''ile başladı..sonra eski şarkılar ve albümlerle bu büyük bağımlılık devam etti..her şarkısında ayrı ayrı kendimi bulduğum bu grubun herşeyine hayranım ben... bende sana katılıyorum dys ile tanıdım onları.
|
||
|
||
ben yaz yaz yaz singleleri ile tanımıştım ve o günden beri sürekli takip ediyorum... ![]() ...iYi Ki VaRSıNıZ... |
||
|
||
| hayatımın en iğrenç gününde "hayat"la tanıdım onları..uzun uzun ağlamama da sebep olmuşlardı.. | ||
|
||
| cambaz | ||
|
||
| sevda çiçeği | ||
|
||
| Ben m.v.ö.nün cambazdan etkilendim yoksa m.v.ö dinlemezdim ama süper bi rock grubu bayılıyorum hepsine harikalar.... | ||
|
||
| Bırak Zaman Aksın'la tanıdım ama yaz yaz dan sonra fanı olmaya başladım tam anlamıyla.. Şehir'i de kuzenelrim dinlerdi ama yaş olarak çok küçük olduğumdan farkında değildim. | ||
|
||
| Ben hangi şarkılarından etkilendiğmi hatırlamıyorum doğrusu. Ancak beni şimdiye kadar en çok etkileyen şarkıları Canlı yayın ve Hayat. | ||
|
||
| ben ilk cambazı dinledim ve ağzım açık kalmıştı gerçekten!!!!!!! | ||
|
||
| yanlız şarkı | ||
|
||
| cambazz.. | ||