|
||
| evet ben de cambazla tanıdım.beni hiçbir şarkı bu kadar etkilemedi.cambaz ilk gözağrısı gibi bir şey benim için, devamı geldi sonra . | ||
|
||
Ahh.. "bir derdim var artık tutamam içimde".. bu sozler bana o kadar cok sey ifade ediyor ki..
|
||
|
||
| ...............23.................... |
||
|
||
| balıklar | ||
|
||
| oooo coook eskiden bir sarkıları vardı onların böyle klibi tarla gibi bir yerde geciyordu belki 8 sene önce o zamanlar etkilendim onlardan ama sonra kayboldular bir de hadi yaz yaz bir kenara yaz çok iyi yorumladılar sonra da sevda çiçeği | ||
|
||
ilk dinlediğim şarkıları yaz yaz olmuştu ama o kadar fazla dikkat etmemiştim sonra cambaz girdi hayatımıza ve herşey değişti
|
||
|
||
| aa oooo coook eskiden bir sarkıları vardı onların böyle klibi tarla gibi bir yerde geciyordu belki 8 sene önce o zamanlar etkilendim onlardan ama sonra kayboldular bir de hadi yaz yaz bir kenara yaz çok iyi yorumladılar sonra da sevda çiçeği evett adi "son giden" di di mi?
|
||
|
||
aa evet 'son giden' di
oooo coook eskiden bir sarkıları vardı onların böyle klibi tarla gibi bir yerde geciyordu belki 8 sene önce o zamanlar etkilendim onlardan ama sonra kayboldular bir de hadi yaz yaz bir kenara yaz çok iyi yorumladılar sonra da sevda çiçeği evett adi "son giden" di di mi? |
||
|
||
| ..........cambazz........... | ||
|
||
| ..............bir derdim var............... | ||
|
||
| Dünya Yalan Söylüyor.... | ||
|
||
| ben de son gıden ama bu kadar dıkkate almıyodum onları şimdiki gıbı fan değildim yanı.7-8 sene oncekı klıplerıne baktım da hepsı cocuk acayıp komedı daha bıyıkları yenı terlıyo hepsının acemılerdi şimdi ise turkıye'nın en iyi rock gruplarından:D:D | ||
|
||
| ben cambazdan sonra dinlemeye başladım | ||
|
||
| ''BİR DERDİM VAR'' bu şarkı bnm için çooooook özel... | ||
|
||
| tv de ki kız | ||