|
||
| "Bir Derdim Var"la başlamıştım.. Cambaz'ı, Sevda Çiçeği'ni, Darbe'yi, Saklama'yı, Daha Mutlu Olamam'ı da ayrıca severim.. | ||
|
||
| cambazla dikkatimi çekmişlerdi ama asıl bagımlılığım bir derdim var şarkısıyla oldu | ||
|
||
| YALNIZ ŞARKI | ||
|
||
| daha mutlu olamam | ||
|
||
| galiba ben de dünya yalan söylüyor dan itibaren dinlemeye basladim(pek unutkanimdir) her gün hergün dinlerdim sarkilarini simdi de ssürekli dinliyorum hehe... | ||
|
||
ilk sevda çiçeğiydi sanırım.. ama benimki pek etkilenme olmadı evde abim falan dinlerdi ben de öyle alıştım yavaş yavaş oldu benim ki ilk görüşte (dinleyişte) aşk değil yani
|
||
|
||
sevda çiçeği ile tanıdım sonrası da geldi benimki ilk dinleyişte aşk
|
||
|
||
| cambazla dinlemeye başladım. |
||
|
||
| ben şarkılarını öle böle dinlerdim ama 19 mayıs parkorman konserinden sonra daha çok sevmeye başladım | ||
|
||
| cambaz.. | ||
|
||
| yaz yaz |
||
|
||
| ya arkadşlar aranızda Cambaz la başlayanlara tikky diyenler var ama onların tabiriyle ben o tikkylerdenim Cambaz'la başlamamın sebebi klip telvizyonlarda yeni yeni dönmeye başlamışken ben henüz 10 yaşındaydım yani yeni ergenliğe giriyordum ve bazı kavramlar kafamda yeni yeni oluşmaya başlamıştı o kavramlardan biri Politika adı verilen kavramdı klibi izledim bir an duraksadım Dünya'da tek derdimiz aşk değil ki aşk şarkılar söylenir her zaman diye düşündüm hatta bunu çok iyi hatırlıyorum Rock kültürünün Türkiye'de yeni yeni oluşmaya başladığı zamanlardı ben o klibi izleyene kadar pop müzik dinliyordum o günden beri Mor Ve Ötesi dinliyorum 3 yıl oldu hala bıkmadan usanmadan severek dinliyorum |
||
|
||
| sende yaz yaz yaz bir kenara yaz bu şarkıyla (malesef daha önceden duyamadım,salak kafam) en sevdiğin grubun o grup olduğunu anladığını... | ||
|
||
| ben tv de cambazın klıbını gorur gormez ''İŞTE BUU!!'' dedım ve dınlemeye basladım maalesef ondan once tanımıyodumm:(( | ||
|
||
mustafa hakkında her şey filminin görüntülerinden oluşan bir derdim var kibini televizyonda görmemle mor ve ötesi'ni dinlemeye başladım.aslında ilk dinlediğimde çok sevdiğimi söyleyemem ama sonra tabii her şey değişti,her gün mor ve ötesi dinler oldum.
|
||