|
||
| YAZ YAZ YAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ | ||
|
||
| bir derdim var çok anlamlı bence..o şarıdan sonra albümünü aldım..yani bende mvö ni dünya yalan söylüyordan sonra farkedenlerdenim serseri ve re yi başa alıp dnlerdm..büyük düşlerdeki favorim kış geliyor ve kördüğüm.. | ||
|
||
| cambazdan sonra adamakıllı dinlemeye başladımm | ||
|
||
| BİR DERDİM VAR | ||
|
||
| hayat... | ||
|
||
| cambazdan sonra. zaten hayatım iki evreye ayrılıyor benim: cambazdan önce, cambazdan sonra | ||
|
||
|
||
| aslinda benimde ole bisey oldu! | ||
|
||
| dinleme olarak gül kendineyi bize tanıtan daha mutlu olamamdır aslıında ama etkilenmeye d.y.s.dan sonra başladım!!!! | ||
|
||
| ''Bir Derdim Var'' bu sadece biri geriye kalan tüm şarkıları çok güzel.Ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel... | ||
|
||
| cambazla bu guruba aşık olmaya başladım.. | ||
|
||
| İlk Cambaz ı dİnledm ama BİR DERDİM VAR etkİledi Beni... | ||
|
||
| Bir Derdim Var çünki öyle bi anıma denk geldi ki radyoda hayatımı değiştirdi Tamda herşeyin ters gittiği bir gündü ve şarkıdan etkilenip grubu araştırdım artık tüm şarkılarını dinliyorum ve kemdimden bi şeyler buluyorum |
||
|
||
aslinda benimde ole bisey oldu! evet bende rock müziği adamakıllı mor ve ötesinden sonra dinlemeye başladım
|
||
|
||
| ben ilk yalnız şarkıyı dinlemiş ve çok etkilenmiştim.... ama şimdi tüm şarkılarından vazgeçemem... hepsinin yeri ayrı
|
||