|
||
| cambazın klibi kanallarda dönmeye başlıyınca müzigini ve sözlerini çok beğendim ve grup hakkında araştırma yaptım ilk çıktıkları zaman felan... yani o zamandan beri mVö yü dinliorum ve çok seviyorum | ||
|
||
| en etkılendıgım sarkısı gul kendıne albumunden hayat cok ıyı bı sarkı |
||
|
||
yanlız şarkı yalnız şarkı diyecektin sanırım ![]() canbaz ı dinledikten sonra bu gruptan vazgeçemedim sen de cambaz diyecektin sanırım...benim mvö'yle tanışmam daha mutlu olamam ile oldu... o şarkı beni öyle büyüledi ki devamı da geldi işte böyle
|
||
|
||
| bir gece, gece aklımı aldı.. | ||
|
||
| ben mvö ilk defa HAYAT la tanıdım.çok süper bir parça abi yaaa... | ||
|
||
| sevda çiçeği | ||
|
||
| bende itiraf ediyorum ki grubu dunya yalan soyluoyor albumunden sonra farkettim ama şimdi anlıyorum ki cok gec kalmısım :)ben ayıramıyorum sarkıları ama cambazın yerı bende ayrı diyebilirim | ||
|
||
| darbe | ||
|
||
| Ben kurbanım bu cambaza.. | ||
|
||
| cambaz | ||
|
||
| ben ilk cambaz ı dinlemiştim ondan da çok etkilendim | ||
|
||
| cambaz ve şirket | ||
|
||
ilk kez bir derdim var ı dinledim mükemmel bi şarkı ayrıca serseri ye de bayılıyorum aslından tüm şarkıları süppeeeeeeerrrrr
|
||
|
||
| mvo'den hatırladığım ilk şarkı "daha mutlu olamam" dı sanırım ama şu aralar bıkmadan defalarca ardarda dinlediğim bir kaç şarkıları var; yalnız şarkı (özellikle akustik versiyonu), uyan ve büyük düşler...ne diyebilirim ki sözler mükemmel müzikler mükemmel... | ||
|
||
| cambaz la başladı herşey:p | ||