|
||
cambazz..
|
||
|
||
| sevda çiçegi... | ||
|
||
| bir derdim varr | ||
|
||
kesinlikle CAMBAZ....zaten sonra devamı geldi
|
||
|
||
| canbaz ı dinledikten sonra bu gruptan vazgeçemedim hemen cdlerini aldım dergiler alıp posterlerini duvarıma yapıştırdım şimdi de yavaş yavaş şarkılarını çalacam |
||
|
||
| cambaz tabiki de.. ablam bana albumunu almıstı.. yardım et bitti.. o basladı.. zaten bitmiştim.. |
||
|
||
| Melankoliği seviyorum!! ve YALNIZ ŞARKI diyorum.. | ||
|
||
sanırım bir derdim var en çok etkilendiğim ama bence bütün şarkıları ayrı etkiliyor insanı
|
||
|
||
mor ve ötesi ismini duymuştum ama herhangi bir şarkılarını dinlememiştim, taa ki bir derdim var'ı duyana kadar o dönemli farklı müzik zevkimin de bunda etkisi var tabii ki.
|
||
|
||
| daha mutlu olamamm ...... | ||
|
||
| ben radya da ilk olarak dinledim ve harun'un sesine aşık oldum resmen ve sarkı ''sevda çiçeği''ydi.önce : -bu şarkıyı kim söyüyor ya dedim kendi kendime ve televizyonda kliplerini görünce dedim ki tamamdır dedim ve sürekli takipçisi oldum ve albümlerini,yaptıkları röportajları,posterleri toplamaya başladım.fakat en önemlisi grubun görüşlerinden etkilendim. herkese morlu günler
|
||
|
||
| güneye giderkenden beri fan derecesinde dinlerim!bırak zaman aksını da severdim ama o zaman pek fan değildim | ||
|
||
| ilk olarak CAMBAZ beni çok etkiledi....sonrada devamlı bir dinleyici oldum! | ||
|
||
| ayıp olmaz mı?,cambaz,23 | ||
|
||
| uyan uyan klibine baktığımda korktum gercekten çok etkileyiciydi... tek kelime muhteşem |
||