|
||
| bir derdim var ve cambaz | ||
|
||
| ilk sevda çiçeğini dinlemiştim ve gercektende etkilenmiştim! | ||
|
||
| Dünya Yalan Söylüyor albümünü dinledikten sonra mor ve ötesinin hastası oldum:) | ||
|
||
| Cambaz'ı dinledim,kendimden geçtim.. Sonra bir baktım,ciddi ciddi hayatıma müdahale var ![]() Taciz değildi ki bu,sevgiydi,haykırmaktı.Ben hissedemediğim sesimi,kendilerinde bulmuştum. Şimdi 4 sene doldu,hiç de pişmanlığım yok... |
||
|
||
| isimlerini ilk fanta g.f. duymuştum şebnem le ve teoman la birlikte sahne alacaklarını öğrendiğim de çok hoşuma gitmişti.(ismin morötesi nden geldiğine inandığım için.çünkü ben düşlüyordum bu ismi..) zaten o gün demiştim ben bunların fan ı olurum diye.rock müzik önüme sunulmadığı için pop dinlerdim ve ilk defa gerçek anlamda sevmiştim Ajda P. nın ''yaz yaz''şarkısını sonra mvö den dinleyince tamamdır dedim.DYS albümü çıkacaktı elime mp3 şeklinde geçti,o sıralar Kuban-yalan dinliyordum ve artık bu şarkı yeterli gelmiyordu ve mvö nün ''Aşk İçinde'' şarkısı hızır gibi yetişmişti daha genel,daha soyut.......
|
||
|
||
ArkadaşLarr merhabaa ben yeni üye oLdumm adım diLek..herneyse :Dben iLk bir derdim var ı dinLedim çok hoşuma gitti daha sonra diğer albümlerinide dinLedim ama benim için en muhteşem şarkı cambazzz bayıLıyorum ona çokk güzeLL
|
||
|
||
bende ''bir derdim var'' şarkılarıyla tanımıştım daha doğrusu sevmiştim...çünkü ondan öncede çok dinlerdim ben mor ve ötesini..
|
||
|
||
| bir derdim var | ||
|
||
| yalnız şarkı | ||
|
||
| cambazı evde cdlerimden birinde keşfettim sonra albümün tamamını dinledim. arada yeni albüme kadar geçen iki seneden fazla süreçte de diğer albümlerini edinip dinledim.... |
||
|
||
| Küçük Sevgilim | ||
|
||
ilk dinlediğim şarkıları yaz yaz olmuştu ama o kadar fazla dikkat etmemiştim sonra cambaz girdi hayatımıza ve herşey değişti aynen benim de öyle olmuştu! ablam dinliyordu ve ben televizyona arkamı dönük bir şekilde oturuyordum ![]() bir kere dönüp baktım ve gördüğüm kareyi bile hatırlıyorum şarkının 2.bölümünün ilk ''belki zamanla teker teker...''sözünün geçtiği yerdi ama akıl işte o zaman dikkate almadım cambaz'da da öyle sevda çiçeği'nde de... ![]() taaa bir derdim var'da kafama dank etti! bunun için ne kadar çok kızıyorum kendime bir bilseniz
|
||
|
||
aynen benim de öyle olmuştu! ablam dinliyordu ve ben televizyona arkamı dönük bir şekilde oturuyordum bir kere dönüp baktım ve gördüğüm kareyi bile hatırlıyorum şarkının 2.bölümünün ilk ''belki zamanla teker teker...''sözünün geçtiği yerdi ama akıl işte o zaman dikkate almadım cambaz'da da öyle sevda çiçeği'nde de... ![]() taaa bir derdim var'da kafama dank etti! bunun için ne kadar çok kızıyorum kendime bir bilsenizbenim hikayem de buna benziyor
|
||
|
||
| bir derdim var tabiki | ||
|
||
| bir derdim var bana göre efsane bir parca |
||