|
||
| sevda çiçeği ve bir derdim var | ||
|
||
bir derdim var! (keşke daha önceden duysaymışım mvö'ni diye düşünüyorum bazen ama olsun napalım artık )
|
||
|
||
| bir derdim var.muhteşem bi şarkıydı.albümdeki diğper şarkılar gibi | ||
|
||
O zamanlar ağzımdan düşürmediğim cambazla ve bir derdim varla başladım...Çok eğlenceliydi ozamanlar yine öyle....
|
||
|
||
bir derdim vaaar
|
||
|
||
| Bir gün Merve,canı sıkkın bir şekilde televizyonda o kanaldan bu kanala geçiyordu.Tam da umutsuz bir edayla kanallarda gezinirken birşey duydu! Hemen televizyonun sesini açtı ve kendisi farkında değildi ağzının açık kaldığının! Sonuna kadar dinledi.Bu onun rocka başlamasında da etkiliydi. Şarkı bitince,Mor ve Ötesi-Cambaz yazısının geçtiğini gördü. Veeee Hikaye gelişti,Cambaz,Bir Derdim Var,Sevda Çiçeği,Aşk İçinde ve Uyan kalbini fethetti.Bir mvö fanı olmuştu artık!Dünya yalan söylese bile,o gerçeği görmüştü
|
||
|
||
bir derdim var parçası
|
||
|
||
bir derdim var
|
||
|
||
| bir derdim var...beni bağladı resmen bu şarkı | ||
|
||
| cambaz | ||
|
||
gulkendine çok guzel ve cambaz da tartışılamaz derecede etkileyici
|
||
|
||
| onları ilk kez cambaz ile tanıdım ve sonra tüm şarkılarını dinledim gerçekten muhteşemler | ||
|
||
| Bütün şarkıları etkiledi ve etkiliyor ama Bir derdim var ,cambaz ve kücük sevgilim'in yeri ayrıdır bende... | ||
|
||
ilk önce "daha mutlu olamam"ı dinledim,deliler gibi saç fırçamı elime alıp tv karşısına geçerdim ve başlardım sölemeye:) sonrada en çok etkileyen "aşk içinde" olmuştu arkadaşımın omzuna başımı dayayıp onun kulağına söledim ve sevgilim oldu .ikimizde çılgınlar gibi hayranız MOR VE ÖTESİ"ne
|
||
|
||
BİR DERDİM VAR cok dernden etkiledi beni ama tüm sarkıları etkileyiciymis
|
||