|
||
| uyan şarkısıydı galiba... | ||
|
||
gül kendine ilk bu şarkıyı dinledim ve o şarkıdan beri morveötesini çok seviyorum
|
||
|
||
| dünya yalan söylüyor cambaz | ||
|
||
| dünya yalan söylüyor ve deliii | ||
|
||
| mor ve otesını cambaz sarkılarıyla tanıdımm sonrada kopamadımm zaten bnce butun sarkıları cok guzel | ||
|
||
ilk dünya yalan söylüyoru dinledimm....o da arkadaşımla beraber dinledikk....çok hoşuma gitti...diğer şarkılarını da dinlemeye başladımm...ASLAAA VE ASLAAA pişman değiliimm pişmanlık sözkonusu bile olamazz......çok ama çok severek de dinliyorumm
|
||
|
||
ilk arkadaşta dinlemiştim cambazı çok beğendim ama kim diye sormadım aynı şarkıyı tekrar dinledim sordum ve MOR VE ÖTESİ dediler.Biraz araştırdım... grubu görünceeee.....tmm dedim işte bu... o günden beri size hastayım!!
|
||
|
||
bir derdim var
|
||
|
||
| Kucuk sevgilim ve deli | ||
|
||
| Cambaz, Yardım Et ve Bir Derdim Var beni Mor ve Ötesi ile tanıştıran ve iyi ki de tanımışım dediğim şarkılardır.Hayatımda unutamayacağım heralde bunları. | ||
|
||
| Bir derdim var (gelme yanıma sen başkasın ben başka sözü özellikle) | ||
|
||
yaz yaz yaz şarkısıyla tanıdım aradan 1 sene fln geçti zaten Dünya Yalan Söylüyor albümü çıktı ve bir daha hiç kopamadım harikalar çünkü
|
||
|
||
| ilk cambazla başladı... cambazdan sonra büyük düşleri alınca dahada ilerledi | ||
|
||
ben ilk cambazı dinledim zaten bütün şarkıları harika
|
||
|
||
Tabiki hepsi harika bütün şarkıları kaliteli ama ben Dünya Yalan Söylüyordan sonra tam bir MVÖ fan ı oldum siteye üyeliğim yenidir ama grubu 5. sınıftan beri dinliyorum Beni en çok ....... cambaz, re, kış geliyor ve büyük düşler etkilemiştir tabi küçük sevgilim de var ama hepsini çok çok seviyorum
|
||