|
||
| bir derdim var dinledim ve sevdim onları =DDDDD |
||
|
||
| gül kendine ve daha mutlu olamam ile başladı bu serüven.. | ||
|
||
İlk Yaz Yaz'ı dinledim. Sonrada Cambaz'ın klibini görünce tam benlik bu grup ve çok yakışıklılar diye dinlemeye başladım.
|
||
|
||
| ilk olarak fanta kasedinden daha mutlu olamam ve gül kendine'yi dinliyordum.ama asıl olarak dinlemeye başlamam sevda çiçeği'nin coverıyla olmuştur. | ||
|
||
ilk olarak fanta kasedinden daha mutlu olamam ve gül kendine'yi dinliyordum.ama asıl olarak dinlemeye başlamam sevda çiçeği'nin coverıyla olmuştur. fanta turunun kaseti mi var?
|
||
|
||
| hımmm bir derdim var ve cambaz | ||
|
||
| gerçekten çok iyi bir şarkılar aslında diğerleride iyi ama bunlar daha bir hoşuma gidiryor nedense |
||
|
||
| cambaz ilk çıktığında çok beğnmiştim 3 veya 4 e gidiyordum.çocukluk aklı işte koltuğun üstüne çıkar zıplar oynardım.halada oynuyorum.ben hiç büyümücem galiba | ||
|
||
Cambaz,Bir Derdim Var,Ayıp Olmaz Mı ve Küçük Sevgilim en sevdiğim şarkıları...Tabi buna sonra Deli de eklndi...
|
||
|
||
| bir derdm var,sevda çiçeği,aşk içinde | ||
|
||
daha mutlu olamam ı dinledim ilk önce zaten sonra bağımlılık yaptı bir daha vazgeçemedim
|
||
|
||
| ilk 'yaz yaz yaz' ı dinlemiştim ama ağbim sayesinde 23'ü dinledikten sonra mor ve ötesini ciddi anlamda takip etmeye başladım | ||
|
||
| cambaz,sevda çiçeği,ama en çok BİR DERDİM VAR.. | ||
|
||
| yazyazla tanıyabildim -maalesef-yaşım itibariyle sonra "hayat" geldii ve ardından "hep aynı" | ||
|
||
Öncesi vardı ama "Cambaz"la bağlandım mor ve ötesine ve sonrası , sonrası
|
||