|
||
| Cambazin klbini gördüm ve askim alevlendi....git gide de cogaliyor..... her sarkilari mükemmel.......... (: | ||
|
||
| yaz yaz yaz la onları tanıdım ama deli den beri daha fazla takip ediyorum | ||
|
||
| daha mutlu olamam | ||
|
||
| tabii ki cambaz ve ben bu gruba 12 yaşımdan beri hayranım Cambaz,Sonra eskilerden Yalnız şarkı çok hoşuma gidiyor Gerçi diğer bütün şarkılarıda son derece etkileyici ve kaliteli şarkılar bu yüzden bende bu gruba hayran oldum ve hala öleyim |
||
|
||
| 23 | ||
|
||
| gül kendine, daha mutlu olamam..bunlar fanlıktan önceydi..mazi.. | ||
|
||
| 2002de ilk olarak kız arkadaşım bana doğru yalnışı dinletmişti ve sonra dinlemeden yapamadığım bir müzk oldu mor ve ötesi müziği.. izmir'deki son 3 ooze venue konserine gittim sırada yakınlardaki çeşme alaçatıdaki konser var.. bu arada sakin adlı grubu kesinlikle dinleyin..çok iyiler.. |
||
|
||
Ben onlarla savasa hic gerek yok albumuyle tanıstım ve bir daha da mor ve ötesini hiç bırakmadım
|
||
|
||
| cambaz | ||
|
||
| cambaz.. televizyona kilitlenmistim resmen. olaganüstü bir sarki. hatta belki de hayatimin sarkisi. hayatimda vazgecemeyecegim seyler arasinda. ardindan bir derdim var geldi, zaten sonrasi da hemencecik geliverdi
|
||
|
||
bence yardım et ve yalnız şarkı
|
||
|
||
Gül kendine...
|
||
|
||
| deliiiiiiiiiiiiiii | ||
|
||
| ben yaz yaz la tanıdım sonra devamı geldi... | ||
|
||
ilk cambaz şarkılarını dinlemiştim ve çok etkilenmiştim.sonra öyle bi merak başladı grup hakkında ve şimdi burdayım
|
||