|
||
bir derdim var önceleri bu kadar bağımlı değildim ama kereme hasta olmaya başladıkça bide bas gitara başlayınca mvö koyu hayranı oldum hele deli yi gümde 20 kere dinliyorum süper yaa kerem sen daha süpersin hep rüyama giriyosun tabi gün boyu ve gece yatarken seni düşünmemin etkisi var bunda ![]() |
||
|
||
| cambaz beni çok etkilemişti ondan sonra da bagımlısı oldum zaten | ||
|
||
| doğrusunu söylemek gerekirse dünya yalan söylüyor albümü dünyada en beğenile albüm olmuştur | ||
|
||
| yaz yaz yaz ve cambazı dınlıyorum dınlıyorum bıkmıyorum | ||
|
||
| ben mor ve ötesi grubunu bir derdim var şarkısıyla tanıdım ama bu bikaç ay içinde kendilerini araştırdım işte sonra kişilikleri falan böyle düzgün, bböyle aklı başında bir insan çokk az bence dünyada o insan da harun tabiki de | ||
|
||
ben toplu olarak etkilendim
|
||
|
||
KÜÇÜK SEVGİLİM!!!
|
||
|
||
| bir derdim var | ||
|
||
vlla ben kerem özyeğen in gitar çalmasını çok beğendim vede mor ve ötesini takip etmeye başladım bu da bana ii oldu yoksa yalnış müzik dinliodum aslında !!CAMBAZ!! dan çok etkilendim!..
|
||
|
||
| ilk defa cambazla tanıdım ama en çok bir derdim var beni etkiledi ve mvö çok sevdim | ||
|
||
ben ilk kez cambazı dinlediğimde çok etkilenmiştim katılıyorum cambaz ve sevda çiçeğinden etkilenmiştim ![]()
|
||
|
||
| dinlemeğe başladığım değil ama en etkilendiğim bir derdim var | ||
|
||
ben ilk olarak konserde dinledim çok hoşuma gitti canlı performansları öle de dinlemeye başladım iyi ki gitmişim konsere diyorum şimdi
|
||
|
||
HER ŞARKILARI KENDİLERİ GİBİ ETKİLEYİCİama favorilerim cambaz VE bir derdim var
|
||
|
||
| cambaz'dan etkilendim ilk olarak :)ama tüm şarkıları muhteşem! | ||