|
||
ben cambazı çok sevmiştim ilk olarak. türkçe rock dinlemeye pek alışık olmadığım bi dönemde kulağa çok hoş gelen bi parça olduğu için hemen dikkatimi çekmişti.hala çok severek dinlerim
|
||
|
||
benim ilk dinlediğimde işte bu dediğim şarkı daha mutlu olamam şarkısıdır
|
||
|
||
| İlk dinlediğim şarkıları gül kendine idi.. Gel zaman gel git zaman en sevdiğim şarkıları oldu o da yetmedi hayatımın şarkısı oldu kendisi . |
||
|
||
| BİR DERDİM VAR... içime içime işleyen şarkı... | ||
|
||
| cambaz kuzenim dinletmişti bende bayıldım | ||
|
||
| Cambaz şarkısı müzik dinlemem de dönüm noktam oldu.Mo Ve Ötesi'niDünya Yalan Söylüyor albümleri çıktığından beri dinliyorum. | ||
|
||
Bir Derdim Var'la başladım Mor ve Ötesi'ni dinlemeye...Zaten bu şarkı beni öyle bir etkiledi ki hemen Mor ve Ötesi hakkında araştırma yapıp bir Mor ve Ötesi fanı oldum ben de... Hele de ardından Cambaz, Küçük Sevgilim, Bazen... beni Mor ve Ötesi'ne bağladı.
|
||
|
||
yaz yaz yaz
|
||
|
||
| CAMBAZ tabbiiikide | ||
|
||
cambaz,bir derdim var
|
||
|
||
| arkadaşlar ben Mor ve Ötesi'ni eurovision macerasına başladıklarında tanıdım.Çünkü benim müzikle daha doğrusu rock müzikle aram yoktu. İlk dinlediğim ve etkilendiğim Bir Derdim Var oldu.Acayip hoşuma gitti.Sonra devamı geldi tabi.Onları geç tanıdığım için biraz üzgün ama tanıdığım için de çoooook sevinçliyim.Şimdi her gün dinliyorum ve vazgeçemiyorum HARİKA,MÜKEMMEL VE MUHTEŞEM ÖTESİ BİR GRUP |
||
|
||
| yalnız şarkı..mor ve ötesinin müzik serüveninin benimde mor ve ötesi serüvenimin başladığı yer.. | ||
|
||
arkadaşlar ben Mor ve Ötesi'ni eurovision macerasına başladıklarında tanıdım.Çünkü benim müzikle daha doğrusu rock müzikle aram yoktu. İlk dinlediğim ve etkilendiğim Bir Derdim Var oldu.Acayip hoşuma gitti.Sonra devamı geldi tabi.Onları geç tanıdığım için biraz üzgün ama tanıdığım için de çoooook sevinçliyim.Şimdi her gün dinliyorum ve vazgeçemiyorum HARİKA,MÜKEMMEL VE MUHTEŞEM ÖTESİ BİR GRUP aynen bende erovizyon sonunda bir işe yaradı
|
||
|
||
ben bu konuya daha önce yazdımmı bilmiyorum ama bi daha söleyem ![]() ben bir derdim var ondan etkilendim
|
||
|
||
| Bir Derdim Var.. bu şarkıdan önce sadece adı vardı benim için mor ve ötesi'nin.. ama şarkıyı dinledikten sonra diğer şarkıları da daha sık dinlemeye başladım veee... BURDAYIM..
|
||