|
||
| bende aslında gül kendine'den beri dinlerim ama tam anlamıyla beğenip albümleriiiiiiini almam sevda çiçeği'nin klibi çıktıktan sonra yani sevda çiçeğiyle:) | ||
|
||
| beni cambaz etkiledi süper bi parca bence..... | ||
|
||
| ilk dinlediğim şarkıları yaz yaz yazdı ama ençok etkileyeni bir derdim var ve elbette ki CAMBAZ bu sarkı benim vazgeçilmezim | ||
|
||
benim de bir derdim var ve cambaz zaten o kadar güzel parçalar olduğunu öğrenince albümlerini de alıp tekrar tekrar dinlemiştim...hala da dinlerim tüm şarkılarını hiç bıkmam bıkmıcam da
|
||
|
||
| yalnız şarkı..kim bu demiştim..bi arkadaşım vermişti albümü..ondan beri dinliyorum..ilkokuldaydım sanırım..şimdi üniversitede..vay be | ||
|
||
| BeN YaZ YAZ YAz ŞaRkıSıNdaN BeRi DiNleRim ama beni EtLiLEyeN DüNya YalaN SöylüyoR,DaRbe ve KüçÜk SevGilim | ||
|
||
CAMBAZZ:)aslında daha mutlu olamam şarksını ilk olarak duymuştum ama fazla sallamamıştım ama bugün morveötesi manyağı oldum
|
||
|
||
| kesinlikle cambaz ben ilk olarak onu dinlemiştim şimdi eski yeni bütün şarkılarını bulmaya ve dinlemeye çalışıyorum şimdiye kadar dinlediğim şarkıları arasında bir tane bile kötü olmuş dediğim olmadı | ||
|
||
| bende ilk önce cambazda etkilendim ama sonradan eski şarkılarınıda dinleyince cambaz kadar kaliteli ve güzel olduguna karar verdim | ||
|
||
| daha mutlu olamam.. | ||
|
||
| bütün şarkıları süper...ilk cambazdan etkilendimm | ||
|
||
| CAMBAZ SÜPER ETKİLEDİ BENİ | ||
|
||
ilk CAMBAZ şu anda büyük düşler ve kördüğüm hepsini çok seviyorummmmmm ama yaaaaaaa
|
||
|
||
| 'ben onları cambazla sevdim'..! | ||
|
||
galiba ben ortaokul 1 felandım tam hatırlamıom yaşımı ama küçüktüm ve rock müzik ile güven erkin erkal sayesinde tanıştım .. eko tv vardı o zaman.. her defasında ekranın karşısında durup öylece izliodum şarkıyı söylerken aşık olmuştum ona o zamanlar tabi çocuğuz.. YANLIZ ŞARKI (ilk tanıyanlardanım)
|
||