|
||
Mor ve Ötesi----Yaz Yaz Yaz ....Bencegüzel bir çalışmaydı...
|
||
|
||
| "ne..." | ||
|
||
| cambaz | ||
|
||
| cambaz la başladı... dys beni kopardı... daha sonra eskia albümlerini de buldum.. gül kendine ile kesinlikle hayatıım değiştrdiler... ama cambaz daki o muhteşem muhalif havaydı beni içine çeken.. | ||
|
||
| cambaz beni çook etkilemisti ya sonrada gidip albümü aldım ve hasta oldum mor ve ötesine | ||
|
||
güneye giderken ilk dinlediğim şarkılarıydı. ama cambaz ı dinlediğimde cok etkilenmiştim. sonrasındada mvö hayranı oldum . bnce tüm şarkıları etkilenecek kadar cok başarılı (şirket hariç).
|
||
|
||
| ilk olarak gül kendine albümüyle tanıdım onları ve çok etkilendim.o albümden" hayat"şarkısı beni çok etkilemişti.yaz yaz yaz ile de hayranlığım başladı.bence bütün albümleri harika.şehir ve bırak zaman aksın da harika albümler. | ||
|
||
| yaşım gereği yaz yaza yetişebildim.belki daa önce doğsaydım beyaz olabilirdi. | ||
|
||
| daha mutlu olamam şarkısından etkilenip dinlemeye başlamıştım.. | ||
|
||
| 23 | ||
|
||
| Gül Kendine albümleriyle başladı aşkımız | ||
|
||
| ben cambaz şarkısını dinledikten sonra mor ve ötesini dinlemeye başladım.daha önce bikaç şarkısını dinlemiştim ama beni mvö fanatiği yapan dünya yalan söylüyor albümüdür.daha sonra eski şarkılarınıda dinlemeye başladığımda' BİR ve DAHA MUTLU OLAMAM' adlı şarkılar benim en beğendiğim mvö şarkılarındandır | ||
|
||
| ben ilk olarak yaz yaz şarkısını dinlemiştim -en azından hatırladığım kadarıyla- ama etkilenmem cambaz la oldu | ||
|
||
İLK OLARAK BEYAZ I DİNLEMİŞTİMM vE HALA DA İLK DİNLEDİĞİM KADAR ÇOK SEVİYORUMM SÜPER ŞARKI YA
|
||
|
||
| ben genelde şarkı dinlerken ağlamaz ve ağlayanıda anlamazdım taa ki '' dünya yalan söylüyor'' albümü çıkana kadar.İlk kez bir derdim var ı dinlediğimde ağlamıştım ve mvö hayranlığım böyle başladı beni ağlatan ilk şarkıydı hala dinlerken duygulanırım ama nedenini bilmiyorum (belkide harun abimin çok içten söylemesiydi) | ||