|
||
| Bende daha mutlu olamam ı dinlediğimde begenmiştim ama asıl hayranlığım UYAN sonrası oldu benim için 5 albümün içindeki en anlamlı parça uyan ikinci de darbe |
||
|
||
| Ben ilk kez Dünya yalan söylüyor'da hayran olunası grup demiştim!!! | ||
|
||
| Kesinlikle Güneye Giderken... Dünya yalan söylüyor albümünün yeni cıktıgı zamanlarda gittiğim konserde bütün sarkıların güzel oldugunu farkettim..Sonrada mosmor ve ötesi oldum...
|
||
|
||
| grubu bilirdim ama dinlemezdim eskiden..çoğu kişi gibi bende cambaz la duydum ve etkilendim ama asıl olarak onları dinlememi sağlayan şarkı daha mutlu olamam ve bir derdim var.... | ||
|
||
| ben daha mutlu olamam la tanıdım .iyiki tanımışım |
||
|
||
| BİR DERDİM VAR şarkısıyla başladı mvö fanı olmam.. o zaman sevgülümden ayrılmıştımm:P aslında şimdi biraz iyi olmuş gibime geliyo.. belki ayrılık olmasaydıı bu gün bu forumda sizlerle bişeyler paylaşır olmazdımm
|
||
|
||
aslında cambaz'ı ilk dinlediğimde çok fazla etkilenmemiştim ama daha sonra şarkıda ne demek istediklerini öğrenince "işte bu!" dedim
|
||
|
||
| cambazzzzzzzzzdan ve yaz yaz yaz |
||
|
||
bir derdim var
|
||
|
||
| 'son giden' le dinlemeye başladım... teşekkürler, büyüyorum sizinle... | ||
|
||
cambaz ve küçük sevgilim cook güzelşarkılAR
|
||
|
||
| BEN DARBE ŞARKISINI ABLAMDAN DİNLEDİM VE ETKİLENDİM ÇOK GÜZEL BİR ŞARKI DAHA SONRA TÜM ŞARKILARINI DİNLEMEYE BAŞLAYINCA DAHA ÇOK SEVDİM HELE HELE AYIP OLMAZMI ŞARKISINI | ||
|
||
| Yalnız Şarkıdan beri yani Şehir albümünden berii. | ||
|
||
| cambaz | ||
|
||
| BİR DERDİM VAR benim için dönüm noktası oldu diyebilirim | ||