|
||
| Be_Fearless iyi diyorsun hoş diyorsun da hangi parçaya geliceğini söylemiyorsun=) | ||
|
||
yeni klibi soruyorsan "ölmeden ünlü olsam" a geliyor
|
||
|
||
yeni klibi soruyorsan "ölmeden ünlü olsam" a geliyor gelse artık üf![]() yarın ilk kez izlicem ::(konser yani) |
||
|
||
yarın ki ternd show'a üçnoktabir için giidyorum bende ilk defa izleyeceğim onları.. çok merak etmekteyim..rihannayı da çalsınlar konserde
|
||
|
||
romeo'yu çalabilirlermiş ![]() üçnoktabirin coverları güzel oluyor cidden, bende yarın ilk kez izleyeceğim albümümde var imza da alcam oh oh değmeyin keyfime
|
||
|
||
aa albümü imzalatıyım bari hı hı
|
||
|
||
| geliğimde romeoyu çalıyorlardı böhüü albümüde imzalatamadım unuttum kaçırdım gül gibi grubu | ||
|
||
| nirvana cover http://www.youtube.com/watch?v=iHNZHEblOjQ fazla iyi değil ses ama idare edilebilir
|
||
|
||
| müzikal olarak çok düz,ama kulak olarak çok hoş parçalar yapıyorlar...buda bir yetenek. | ||
|
||
| Romeo şarkısını Hande Yener'den daha iyi çalmışlar | ||
|
||
oo bunlar işi abarttılar cover yapmak iyi de kaliteli bi şarkıyı yeniden düzenleyin abicim hepsi'nin yalanını veya romeo yu değil(kırarım valla albümü ) 2. klip ölmeden ünlü olsama gelmesin o şarkı piyasalaşmasın ya..
|
||
|
||
| barış ya da cenk dedi dün klip bu hafta geliyormuş oleyy=))) "öbür gün" şarkısı da şiddetle tavsiye edilir! |
||
|
||
Romeo şarkısını Hande Yener'den daha iyi çalmışlar hande yener çalmadığı için daha rahat tabi
|
||
|
||
barış ya da cenk dedi dün klip bu hafta geliyormuş oleyy=))) oh sonunda
"öbür gün" şarkısı da şiddetle tavsiye edilir! |
||
|
||
Romeo şarkısını Hande Yener'den daha iyi çalmışlar hande yener çalmadığı için daha rahat tabi ![]()
|
||