|
||
| sonunda "ölmeden ünlü olsam" şarkısına klip geldi.. | ||
|
||
| albüm fena değil ama canlı performansta başarılı sayılmazlar... | ||
|
||
ölmeden ünlü olsam |
||
|
||
teşekkur ederim sayın moderatörüm keşke bu kızın sesi daha güzel olsaydı yhaaaa...
|
||
|
||
| rica ederim (: ama bence sesi gayet hoş, zevk renk meselesi tabi. seviyorum üçnoktabiri her ne kadar bu klibi yadırgasamda ilk izlediğimde... | ||
|
||
evet, klip de gusel olmamış
|
||
|
||
| ben gayet güzel buldum klibi zaten orda cenk abimiz olunca farklı hastasıyımdır cenk turanlının. | ||
|
||
| klibi koyarken baya üzülerek koydum politik klip potansiyeli vardı harcandı biraz |
||
|
||
neler bekliyordum bu klipten ahh.. neler hayal etmiştim. şarkıya göre neler çıkardı..ne kinayeler neler neler... ama bu klipte güzel gibi..en azından görüntü falan.. barış ve melis harika çıkmışlar
|
||
|
||
şarkıya göte neler çıkardı.. sanırım "göre" demek istedin.. bi ara düzeltsen iyi olur
|
||
|
||
şarkıya göte neler çıkardı.. sanırım "göre" demek istedin.. bi ara düzeltsen iyi olur ![]() teşekkür ediyorum uyardığın için. herkesten de özür diliyorum.. |
||
|
||
bahçe de çok hoş hkb var bide onlarda harika. albüm 10da 10luk alın dinleyin valla pişman olmazsınız.(örnek 1: just me )
|
||
|
||
Bence süper bir grup.Çok çok gelecek vaadeden...Canlı performansları son derece iyi ve Melis Danişmend'in sesi bence çok hoş.İlk başlarda ben de çok beğenmemiştim hatta bi ara hiç dinlemiyordum ama konserden sonra falan baya dinlemeye başladım.Özellikle Ölmeden Ünlü Olsam,Bahçe,Film ve İki Mutsuz parçalarını şiddetle tavsiye ederim.Konserlerine gidebilme ihtimaliniz varsa da bir ara gidin derim.Pişman olmazsınız bence. ![]() Bu arada klip daha değişik olabilirmiş ama yinede bence güzel olmuş... |
||
|
||
| canlı performansları bu kadar mı iğrenç olur denilesi grup. | ||
|
||
ben bi kaç şarkılarını dinledim güzel bi grup bence şarkıları da hoş
|
||