|
||
ölmeden ünlü olsam
|
||
|
||
| kendi şarkıları da coverları da bence gayet güzel... | ||
|
||
| gelecek vaadden bir grup barda filmin süper reklam yaptılar | ||
|
||
Albümlerini çok beğenerek dinliyorum.Tünel şarkısı çok güzel
|
||
|
||
| en başta sevmemiştim ama iyi grup öbür gün albümün en iyi parçası bence | ||
|
||
| iyi bir grup güzel de ama şarkı sözleri bana saçma geldi bir de kızın sesi çok kalın ne biliyim farklı çıkıyo gitar ve baterinin sesi duyulmuyo arka plana atlmış gibi oluyor fazla beğenmedim ben | ||
|
||
| rainbow'cumun sayesinde albümü dinlemek şansım olmuştu.İlk başlarda sevmesemde albümü dinledikten sonra fikrim çok değişti,şimdi ise dinlemeden duramadığım defalarca dinlesemde bıkmadığım bir grup 3.1 hkb,iki mutsuz,bahçe,öbür gün,ölmeden ünlü olsam parçalarını dinlemenizi tavsiye ederim =) ençok sevdiğim parçalarıdır | ||
|
||
| barda filmini izledim geçen gün. orda gerçekten çok hoşuma gittiler. normalde de performanslarını beğenirdim ama filmde daha bi hoş sanki solist..melisti galiba adı:) | ||
|
||
rainbow'cumun sayesinde albümü dinlemek şansım olmuştu.İlk başlarda sevmesemde albümü dinledikten sonra fikrim çok değişti,şimdi ise dinlemeden duramadığım defalarca dinlesemde bıkmadığım bir grup 3.1 hkb,iki mutsuz,bahçe,öbür gün,ölmeden ünlü olsam parçalarını dinlemenizi tavsiye ederim =) ençok sevdiğim parçalarıdır bir üçnoktabir seven daha olduysa ne mutlu bana canım benim (: şu aralar fena halde değişmem'e takmış bulunmaktayım, ilk çıktığında parça bu kadar sevmezdim ne değiştiyse artık
|
||
|
||
| 3.klipleri "bahçe"ye geliyormuş.. | ||
|
||
harika bir haber bahçe benim şarkım da iki mutsuz klip bekliyoruz da cenk turanlı askerde klip çekimi çoookk uzun zaman sonra olur...
|
||
|
||
| bahçe cidden güzel bir seçim oldu ama umarım klip "ölmeden ünlü olsam"ın ki gibi benim açımdan hüsranla sonlanmaz.. birde cenk turanlı "Recep Ivedik Tatilde" ismiyle vizyona girecek olan filmin oyuncuları arasında yer alıyormuş
|
||
|
||
| 3.klip bahçe adlı şarkıya çekiliyor blue jean ocak sayısında melis danışmend röportajı cenk turanlı şahanın yeni filminde.. detaylar www.ucnoktabir.biz de.. bahçe çok güzel bir şarkı inşallah klibide bir o kadar güzel olur. |
||
|
||
| umarım ben ölmeden ünlü olsam gibi olmaz bu klip...ben ölmeden ünlü olsam da çok sevdiğim bir şarkıydı klip kötü olmamasına rağmen beklentilerim yüzünden hayal kırıklığı yaşadım biraz...bahçe cidden çok güzel bir şarkı hatta üçnoktabir şarkılarından en sevdiğim 3 içerisinde..umuyorum ki bu sefer beklentilerimiz boşa çıkmaz | ||
|
||
| evet o klibi zaten üçnoktabir sevenleride pek iyi bulmamış yazılara baktım ama bu klipten çok umutlularmış bencede bu şarkıda yine güzel bir patlama yapacaklar gibi. | ||