|
||
cenk abinin olduğu bütün gruplar güzeldir!!çok seviyorum bu adamı yaaa melis'in seside güzel ama
|
||
|
||
| evet ben seviyorum bu grubu | ||
|
||
| üçnoktabir'in yeni klibi "bahçe" bir ii haftaya kadar ekranlarda arkadaşlar.. klibi yine GG çekmiş.. | ||
|
||
oo sonunda geliyor beklenen klip...haber için çok sağol ![]() ayrıca Eurovision şarkısının lansmanında Melis de vardı...Desteğini esirgememiş
|
||
|
||
melisle uzun uzun konuştum o gün çok tatlı bir bayan çok içten artık daha çok seviyorum onu,hem konsere de davet etti beni ama kötü hava şartlarından dolayı gidemedim ![]() feyyaz kalemi istiyorum!
|
||
|
||
kağıt sigara-parfüm karışımı bişey kokuyo tanımlayamadım ![]() kalem falan vermem ![]() (parayı konuşuruz )
|
||
|
||
kağıt sigara-parfüm karışımı bişey kokuyo tanımlayamadım ![]() kalem falan vermem ![]() (parayı konuşuruz )o sigarayı alsaydık keşke baya para ederdi feyyaz
|
||
|
||
yok artık sigarayı da aldığına inanamıyorum(harun'un sigarası, çok aramış mıdır acaba bizden sonra ) neyse konu sapmasın... üçnoktabir'den devam...
|
||
|
||
| hepsinin coverlarını yapmaları garip geldi bana nedense :S | ||
|
||
| benim için fark etmiyorlar varlığı yokluğu bir hesabı | ||
|
||
| keşke daha önce dinleseydim dediğim gruplardan biri. | ||
|
||
kağıtdaki parfüm+sigaraı (gibi) kokusu gitmiş
|
||
|
||
parmak izleri vardır kanımca
|
||
|
||
çok dedektifsel oldu
|
||
|
||
Sonunda klibi izleyebildim.Üçnoktabir'in en sevdiğim şarkısı Bahçe'ye çok güzel bir klip çekilmiş.Seviyorum bu grubu,bu şarkıyı,bu klibi
|
||