|
||
| ben halen klibi izleyememekle beraber hiçbir yerde bulamıyorum, delirme safhasına geldim. | ||
|
||
Dream tv'de bol bol çıkıyor valla Ayrıca klipte Melis bir tuhaf geldi gözüme,anlayamadım.Keşke Youtube olsaydı işte.Gerçi var da güncel değil haliyle. |
||
|
||
| melisin sesi çoook güzel! | ||
|
||
klip enteresan olmuş, kötü değil ama tam algılyabilmem için birkaç kez daha izlemem gerek... ve tabii cenk'i uçuşan saçlarıyla görmeyi tercih ederdim
|
||
|
||
ben halen klibi izleyememekle beraber hiçbir yerde bulamıyorum, delirme safhasına geldim. 3.Klip Bahce Yayında İzlemek Icin www.ucnoktabir.biz artık izleyebilirsin canım=) |
||
|
||
Çok sağol Hazal.İnternetten de ulaşabilmek ayrı bir keyif
|
||
|
||
hazal sağol canım benim ne kadar sevaba girdiğini tahmin edemezsin kaç gündür devamlı bakıyordum sitelerine anca koymuşlar. oh izledim, keyfim yerine geldi. hep aynı görüntüde geçmiş klip ama en azından ölmeden ünlü olsam'a yüz basar
|
||
|
||
| Üçnoktabir 26 Mart'ta Yüxexes'te Çarşamba: 22:00-00:00 Pazar: 22:00-23:45 |
||
|
||
hazal sağol canım benim ne kadar sevaba girdiğini tahmin edemezsin kaç gündür devamlı bakıyordum sitelerine anca koymuşlar. oh izledim, keyfim yerine geldi. hep aynı görüntüde geçmiş klip ama en azından ölmeden ünlü olsam'a yüz basar ölmeden ünlü olsam'a yüz mü basar! tuğçe sen git zevklerini aldır nasıl olsa bir işe yaramıyor ölmeden ünlü olsam'a kurban ol sen be hıh bak sinirlendim şimdi.. o klipte melis'in güzelliği yeterdi (ahanda ölmeden ünlü olsam çalıyor şimdi ehe )... ayrıca ben bu klibi pek beğenmedim.. cenk'i hala saçsız sakalsız görmeye alışamadığımdan mı yoksa melis'İn saçlarının bi garip olmasından mı ya da.... ama şarkılara laf ettirmem özellikle de sana! hı=)ben ölmeden ünlü olsam! |
||
|
||
hayır katılmıyorum hazal, ayrıca zevkimede güveniyorum hıh ya ölmeden ünlü olsam için neler neler bekliyordum ben, güzel göndermeler olur diye düşünüyordum klipte ama bir baktım resmen hayal kırıklığı... ona bakaraktan bahçe'nin klibi yanında nur nimet dipnot: cenk turanlıya hiç gitmiyor kısa saç, derhal askerden dönüp uzatmasını bekliyorum
|
||
|
||
| yüxexes de canlı performansları vardı.romeo neydi ya? | ||
|
||
romeo konserlerde çok eğlendiriyor insanı (kendim eğlendim biliyorum ) hande yener'den kat kat güzel söylemişler en azından. birde hepsi'nin şarkısı yalan'ın coverı var ki bir içim su..
|
||
|
||
dün akşam daraldım haykoyu görmekten moralim de bozuktu yatacağım diye televizyonu kapattım ders çalıştım işe bak yine romeo dinleyemedim intihar edim ama değil mi ahh bir de cenk abi olsaydı böhüü dön artık abi yaa ama çok az günler kaldı ama dayanmak lazım=))ha birde dün barış abi çokk tatlıydı saçlara bayıldım
|
||
|
||
Fotoğraf yarışması varmış.En güzel emo olarak çekinene elektronik gitar hediye
|
||
|
||
Romeo cover'ını seviyorum.Ama ''Yalan'' dehşet cidden.Masstivalde de söylemişti galiba ![]() Yüxexes'te süperdiler.Ayrıca bence de ''Ben Ölmeden Ünlü Olsam''klibi daha güzel 'Bahçe'ye göre.Melis'in hareketleri,elbisesi yeter.Cenk yeter
|
||