Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
GARBAGE

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Yabancı Sanatçılar

: GARBAGE

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ]

the-suffering 10.08.2006 17:18:54
bu hatunu cok sevıyorum ben ya sesı falan cok hosuma gıdıyor

danseden_ayu 16.08.2006 20:47:50
solistin sesi hoş.. ayrıca bu bayan turk bır oyuncuya benzıyor.. adı demetti galiba. aslı ile kerem de oynadı hanı..

barbie 16.06.2007 11:09:33
ben ilk kez garbage  why do you love me?şarkılarıyla tanımıştım ve o günden beri de hastayım o kadına...ama internetten o şarkıyı hala da indirebilmiş değilim   Embarrassed saçlarımı onun gibi boyatıcam diyodum o klibini izlerken ama hala da boyatamadım

entel 16.06.2007 11:16:32
klip şarkılarını daha çok begeniyorum .kliple güzelde bütün sağlamış şarkıları...

TorTu 16.06.2007 20:17:44
shirley manson(: böyle bir kadın yok,o kadar cool olur mu bir insan be Grin garbage güzeldir ya..cherry lips(:

yaprockci 23.06.2007 21:13:45
valla bi kız olmama rağmen shirley beni bile baştan çıkartıyor. onu gördüğümde erkek olasım geliyor. o derece  beğeniyorum yani

seçici 25.12.2007 22:57:58
only happy when it rains bu parçaya aşığım yaa kesinlikle dinlemeli herkes zaten tvlerde sıksık çıkıyor =) çok sevdiğim bi grup garbage. only happy when it rains dışında,when I grow up,push it,bleed like me,tell me where it hurts çok güzel parçalardır.

mosmorumsutrak 30.08.2008 08:45:56
 çok seviyorum bu grubu sahne performansları harika solist bir bakıyorsun ciddi bir bakıyorsun ucuz kadınlar gibi bir bakıyorsun çok seksi ben çok eğleniyorum onları izlerken

immortal_deniz 11.09.2008 15:01:26
Garbage’ın uçarı kızı televizyon dizilerinde

Garbage’ın güzel sesi Shirley Manson, Terminatör’ün televizyon dizisi The Sarah Connor Chronicles'da ortaya çıktı. Dizide Manson, Catherine Weaver isimli bir robotu canlandırıyor. Shirley Manson oyunculuk kariyeri kadar solo albüm çalışmalarını da sürdürüyor. Şarkıcının henüz hazırlık aşamasındaki albümünde Smashing Pumpkins'den Billy Corgan ve The White Stripes’dan Jack White tarafından yazılmış şarkılar da yer alıyor.

----

Aman Tanrım bu ne harika haberdir böyle Smiley Dizinin tekrarını bari izleyeyim de göreyim Shirley'imi Smiley

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468