|
||
| MFÖ çıkardımı güzel album çıkarıyor sarı laleler süper olmuş herkezin dilinde | ||
|
||
| bayılıorum ben onlara yaa. | ||
|
||
çok eski şarkılarını bile halen dinlemekteyim... ![]() arayıpp sormasanda unuttum seni sanma dünya bir yana sen bir yana
|
||
|
||
| dün tv'de izledim sibel can ve hülya avsar "sari laler" i tekrar okumak için siraya girmis:))) allah'im var mi böle bisey ya bu sarkiyi onlardan dinlemek azap olur en kötüsü de güzelim sarkiya yazik olur!insallah mfö izin vermez böle biseye... | ||
|
||
| yok oyle bı grup grupların babası adamlar ful karızma | ||
|
||
| onlara ne dene bilir ki...hepsi ayrı ayrı usta...ve beraberken harika işler yapıyorlar... eski şarkıları dinlendiğinde bile ilk dinliyormuşsun hissini veren bi grup... | ||
|
||
| hiç eskimeyecekler galiba yıllara meydan okuyorlar helel olsun çok seviyorum | ||
|
||
| muthiş bi grup | ||
|
||
| hiçbir şarkısından bugüne kadar bıkmadım...severek dinleniyorlar...yeni albümleride gayet güzel olmuş...muaf ve sarı laleler çok sağlam | ||
|
||
| yeni albümlerinde ne bileyim bn çok güzel | ||
|
||
gitaristleri yavuz çetinken dinlerdim
|
||
|
||
bencede onlara diyecek bi söz yok özellikle öskan abi çokk deli dolu ya dün konserlerine gittim bi insan bu kadar tatlı olabilir çoşturdu herkesi
|
||
|
||
| valla mfö kendini kanıtlamış bir grup..."mükemmel" den başka kelime bulamıyorum | ||
|
||
"Bu sabah yağmur var istanbulda" şarkılarını hala da severek dinlemekteyim. Türk pop müziği adına gerçekten çok iyi işler yapmış sevilesi grup
|
||
|
||
gitarımda çaldığım ilk şarkı 'ele güne karşı' idi.ve ilk şarkım mfö olduğu için hala gurur duyuyorum.
|
||