|
||
| ben bir türlü sevemedim,şarkılarını da kendilerini de,ısınamadım.benim için eski,köklü ya da yeni farketmez.önce aklımın,düşünce ve fikirlerimin o kişiyle ya da grupla uyuşması lazım. | ||
|
||
| seviyorum hala kalitelierini koruyorlar tebrik ediyorum gönülden! | ||
|
||
| Bence son albümleri çok güzel.Dinlerken hayat gibi akıyor ve ruhu temizliyor. | ||
|
||
| Bencede onlar bir efsane...Size katılıyorum arkadaşlar.Şarkıları beni çok rahatlatıyor. | ||
|
||
| Sarı laleler cok güzel... | ||
|
||
artik gercekten onlar bir efsane diyebiliriz bodrum, sari laleler, ele güne karsi ve digerleri..bilmeyen yoktur herhalde
|
||
|
||
| yandım yandım diye bir şarkısı vardı onu çook seviyordum sarı lalelerde çok hoş | ||
|
||
| sarı laleler ve daha bırcok sarkıları gercekten kalıtelı bı grup | ||
|
||
gerçekten köklü bir müzik grubu yaptıkları işlerde gercekten başarılı bi grup gercekten de onlar bi efsane ![]() Hakikaten onlar en iyisi olmayı hak ediyorlar. Tam bir efsane... |
||
|
||
gerçekten köklü bir müzik grubu yaptıkları işlerde gercekten başarılı bi grup gercekten de onlar bi efsane ![]() Hakikaten onlar en iyisi olmayı hak ediyorlar. Tam bir efsane... solo performanslarıda çok güzel oluyor.
|
||
|
||
Yılların eskitemediği grup ya
|
||
|
||
ooo diday diday daa... nasıl unutulur...
|
||
|
||
| Her şarkıları güzeldir.. hele de Ali desideroo
|
||
|
||
Her şarkıları güzeldir.. evet katılmaktayım hele de Ali desideroo çok severim mfö yü hiç eskimiyorlar
|
||
|
||
| mfö yü cok seviyorumsüper bi grup canlı performansları gercekten harika | ||