|
||
| zaman bazen tutamadığımız su gibidir.herşeyin ilacı olduğu da diğer bir gerçek. | ||
|
||
| zaman hiçbir zaman ilaç olmayan şeydir | ||
|
||
| hayattaki belkide en kıymetli şey... | ||
|
||
| Zaman bize -dım -dim dedirten şeydir , | ||
|
||
| bu konu çok güzel olmuş. insan bakış açısı farklılıklarını çok iyi göstermiş. önce felsefede ve bilimde zamanın kavramından bahsedilmiş. sonra birileri şiirler yazmış zamanla ilgili. birileri sözler yazmış onları etkileyen. bazılarını düşündürmüş. boş konuşanlar olmuş arada:) . falan filan... beğendim o yüzden... | ||
|
||
| farkedemediğim,yerine koyacak hiç bir şeyin olmadığı,en değerli şeyim...gerçek olan tek şey...farkına varamadığım,unutulmuş en değerli varlığım(tıpkı 'bir' gibi)..ve ne yazık ki şu sıralar herşeye melhem olan zaman çizgisini bozmadan büyük bir acıya vesile oldu,iyi gelir demişlerdi ama benim için daha da sarpa sardırdı ve yok etti herşeyi,umudum da dahil olmak üzere alıp götürdü bir çok şeyi tesadüfler gerçekleşmiyor artık...Aslında tesadüfen yanlız bıraktı beni bu kez zaman... | ||
|
||
| belkide bir suru sahteliklerle dolu hayatımızdaki tek gercektir.. kontrol edilemez durdurulamaz pismanlıklarımızın,'keske'lerimizin sebebidir.. |
||
|
||
| zaman her şeye ilaç olarak görülür ama hiç de böyle değil aslında.çok önemli bi'şey oldu diyelim o an çok üzülür ve hemen zamanın geçmesini bu olayı unutmayı ya da her an karşımıza çıkmamasını isteriz bunun zamanın akmasıyla olduğunu düşünürüz hep daha doğrusu bilinçaltımız bunu böyle düşündürür kendimizi rahatlatmak adına..ama üstünden zaman geçen acı bi'gün mutlaka yine karşımıza çıkar ve ilk hissettiğimiz acıdan daha fazlasını hissederiz..eğer hissetmiyorsak içimizde bi'şeyler burkulmuyosa zaten biz hiç o olaya üzülmemişizdir sadece üzülmemiz gerektiğini düşünmüş ve öyle davranmışızdır..... | ||
|
||
| geri vitesi olmayan hep ileriye giden,geriyi ancak dikiz aynasından görebildiğimiz bi otomobildir | ||
|
||
Zaman; geçtikten sonra öküzün trene baktığı gibi baktığımız bir yanılgıdır.
|
||
|
||
zaman zamansız bi şeydir..gelir ve geçer en olmadık zamanda ardından bakakalırız..
|
||
|
||
| zaman kontrol dışı olan bir şeydir...o geçer biz büyürüz ve dünya sertleşir... | ||
|
||
| zaman insanı öldüren tek şeydir...herşeyin çözümü falan derler ya oda yalan bence.zaman bile yetmio artık bazı şeyleri çözmeye.... | ||
|
||
| aslında onun da yalan olduğu bu dünya'da içinde yuvarlandığımız şeydir................. | ||
|
||
zaman akıp uçan giden şey zaman ne tutabiliyosun nede gel işte bu zaman diyebiliyosun
|
||