|
||
![]() Zaman budur! |
||
|
||
| ne güzel açıklamışın güzel kardeşim...! | ||
|
||
| gercekten cok guzel acıklamıssın.zamanın ne olduguyla ilgili soylenecek baska soz yoktur heralde.. | ||
|
||
| gerçekten bir resim çok güzel açıklamış.zaman herşeyi mahvediyor.. | ||
|
||
resim çok güzel.zaman, en iyi kullanmamız gereken bir olgu...
|
||
|
||
| elinden kayıp giden,seni asla beklemeyen,adeta kendisini yakalatmak için peşinden sürükleyen bir şey buradaki birkaç arkadaşıma katılıyorum bazen bu hiç durmayan şey bazı olayların ilacı olabiliyor | ||
|
||
| " bırak zaman aksın mahkümüz inan" zamanı ne kadar yakalayamasak farkına varmasak bile geçmesine mahkümüz... işte adil olmayan rahatsız edici zaman anlamı bu.. | ||
|
||
| 'öyle bir geçer zaman ki ' bu konuda yazılmış en etkiliyici parça benim için en son barış akarsu söylerken dinlemiştim beni en çok boğan şarkı , bu şarkıyı kendime yasakladım hatta (ama çok güzel şarkı tabbi ki) keşke mvö bir coverlasa şu şarkıyı süper olur bence
|
||
|
||
| zaman;"öff bir geçsede kurtulsam biraz daha büyüsem de istediklerimi özgürce yapabilsem artık.." dediğim bence pek bir önemi olmayan canlı-cansız arası birşey | ||
|
||
| zaman yoktur. zaman görecelidir. dönüşlerle zaman belirleniyorsa evrende zaman yoktur. her yerde aynı olmayan bişey yok demektir. | ||
|
||
| çocuk elini saatin üzerine koymuş, bakmış zaman durmuyo... resim güzel ama bi kompozisyonla onun gerçekten çok uzak olduğunu anlatabilirim sana biliyo musun ama ben de resim yaparım ve hakikaten güzel resim, yani hoşuma gitti, çünkü sağlam hayal gücü var
|
||
|
||
anı yaşayanların zamanı daha eğlenceli , geçmişle yaşayanların zamanı yok edici ... .........tabii benim düşüncem
|
||
|
||
Zaman nedir?![]() Zaman sonu belli olmayan bir kaset gibi birsey bence....durmadan akiyor birseyleri icinde kayit edip sonra tarih diye adlandiriyor.... Bazen ise o kaset geri cekiliyor ve yillar önce insanligin isledigi ayni hatalar yeniden isleniyor dejavuler yasaniyor. Ardindan yine akmaya basliyor, yeni olaylari kayit etmek üzere. Kasetin ipi kopana dek film sürecek.........seyretmeye ve rolünü hakkiyla oynamaya devam!!!! |
||
|
||
| kaybettiginde degeri anlasilan en degerli seyyyyy | ||
|
||
| Zaman kelimesinden nefret ederim. bana bir GAZETE yi anımsatıyor. ama aklıma gelince hatırladığım şeyler; Ölümün yaklaşması ve hayatın su gibi akmasıdır. | ||