|
||
Zaman hayatın başlamasıyla başlayan ve yaşam bitene kadar akan bir pınardır. Canlılar bu pınarın yalnızca bir yerinde durabilir ne pınarın ilerisine gidebilir ne gerisine sadece o anda durduğu yerden geçen sulara, içindeki canlılara, kendisine verilen tepkilere ve her zaman orda onları izleyen bitkilere bakabilir.Canlının durduğu yerdeki saydığım varlıkları siz değerlendirin kendinizce. ( Vay be ben ne felsefeciymişim!!! )
|
||
|
||
tanımsız....yani insan aklının alamayacağı şeyler bunlar
|
||
|
||
ZAMAN;bir daha geriye gelmeyen şeydir bence..!!
|
||
|
||
| zaman acıtır adamı | ||
|
||
| durduramadığımız ve arkasından üzüldüğümüz şey | ||
|
||
kıymetini bilmeyi bir türlü öğrenemediğimiz şey..
|
||
|
||
zaman para gibidir kıymetini bilirsen bittiği zaman iyi şeylere harcadım genede bitsin önemli değil kıymetini bilmezsen keşke demektir sadece bencede öyle
|
||
|
||
bizim gibi aciz saf yaratiklar bazi seyleri anlayamaz, buda onlardan biri
|
||
|
||
| kendisine o kadar çok ihtiyaç olduğumuz halde en az sahip olduğumuz şeylerden biri. | ||
|
||
| Ardından koştuğun şeyleri yakalama sürecidir zaman. | ||
|
||
| en önemli şeylerden birisidir her saniyesi bile... Ama ellerimizn arasında tutmaya çalışırken akıp giden şey... geri gelmeyecek olan şey... | ||
|
||
bence ilüzyondur evet çok haklısın, bak buna katılmadan edemem ![]() okulda gecmek bilmez, partide konserde falan cabucak gecer ![]() ![]() en gıcık olduğum şeylerden biri de bu zaten..matematik dersi 40dakikacık birşey mesela, ama sanki böyle 10 saat gibi geçmiyor, ama tenefüsler 2 dk gibi geçiveriyor..çok kötü.. ![]() evet ya aynen katılıyorum ama sadece matematik dersi değil...inkilap, vatandaşlık, din, türkçe...ohoo ![]()
|
||
|
||
| kendi adıma; hiçbir şekilde doğru düzgün kullanamadığım şeydir.. geri getirmekse; çok kurnazca bir olay..
|
||
|
||
| belki çooook zor olsa bile bir hatayı düzeltebiliriz ama zamanı asla !!! | ||
|
||
zaman para gibidir kıymetini bilirsen bittiği zaman iyi şeylere harcadım genede bitsin önemli değil kıymetini bilmezsen keşke demektir sadece bencede öylekıymetini bilemediğimiz ve kaybettikten sonra değerini anladığımız şey... |
||