|
||
| Anadolumuzun ozanlarının bağlamalarınla ve gönüllerinle söyledikleri özgün müziğimiz Türk Halk Müziği dinleyenler varmı aranızda? Ve kimleri dinlersiniz ? | ||
|
||
| ara sira dinledigim var | ||
|
||
| ya her turlu muzik dinliyorum ben ve halk müziğinden de cok sevdiklerim var..mesela karadenizli biri olarak kazım koyuncu dinlemeyi cok severim (kendisini de)..bi de turkulere yapılan coverlar son donemde cok ilgimi cekmeye basladı.. | ||
|
||
| ben dinlerim onur akın,selda bağcan,suavi,sabahat akkiraz | ||
|
||
ya her turlu muzik dinliyorum ben ve halk müziğinden de cok sevdiklerim var..mesela karadenizli biri olarak kazım koyuncu dinlemeyi cok severim (kendisini de)..bi de turkulere yapılan coverlar son donemde cok ilgimi cekmeye basladı.. arkadaşım nerelisin ?
|
||
|
||
| hasan mutlucan'ı dinlerim. | ||
|
||
| Aşık Veysel , Yavuz Bingöl , Kubat ve Gülay'ı dinlemeye bayılırım | ||
|
||
bende dinliyorum.Ahmet kaya,Arif sağ,
|
||
|
||
| Hüseyin Turan , Kardeş Türküler , Hasret Gültekin ,Tolga Çandar ... | ||
|
||
| onur akın,zülfü livaneli(kesinlikle).arada ahmet kaya'yı dinlediğimde oluyor. ama en çok özgün müzik dinlemeyi severim. |
||
|
||
| Fazla sevmem.Ama binde birde olsa bazen kaliteli olanları dinlerim. | ||
|
||
| yavuz bingöl onur akın gülay dinliyorum | ||
|
||
| hayır dinlemem bilmiyorum belki özümüz ama sevmiyorum ... | ||
|
||
hayır dinlemem bilmiyorum belki özümüz ama sevmiyorum ... aynen yaa bana hiçç hitap etmioo
|
||
|
||
| dinlerim tabi.hem de çok severim.kardeş türküler,gülay,arif sağ,yavuz bingöl,kubat,zülfü livaneli,ahmet kaya,neşet ertaş,mahzuni şerif,efkan şeşen,erkan oğur,hüseyin turan,orhan hakalmaz,mustafa özarslan...en çok dinlediğim isimler. | ||