Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Türk Halk Müziği

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Müzik

: Türk Halk Müziği

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 [ 4 ] 5 6

ozzymolder 04.08.2007 07:34:38
Ara sıra dinlerim. Dinledğimde ruhumu dinlendiriyo gibi olurum.. Sonuçta Türk Kültürünün müziği İnş. bi 40-45 yıl  sonra aynı kültürü kaybetmeyiz

tuğçee 18.09.2007 14:22:56
bende öyle fazla dinlemem.

just me 18.09.2007 16:12:44
Dinlesem de dinlemesem de BİZİM kültürümüzdür..Sonuna dek saygı duyarım.SAygıyı en çok hakeden müzik türlerinden biridir. (bence) ayrıca;
Ara sıra dinlerim. Dinledğimde ruhumu dinlendiriyo gibi olurum.. Sonuçta Türk Kültürünün müziği İnş. bi 40-45 yıl  sonra aynı kültürü kaybetmeyiz
bu arkadaşa da katılıyorum.Ben dede çoğunlukla aynı şeyler oluyor..

Birgül 18.09.2007 20:16:05
pek dinlemem ama bu dediğin çok doğru.umarım bu değerimizi de kaybetmeyiz. Sad

mvo_only4me 18.01.2008 23:47:39
bende ara sira dinlerim, sonucta bizim kültürümüz biz dinlemessek kim dinleyicek, bence yavuz bingölün cok huzur verdirici bir sesi var kazim koyuncu ve bir türkü var kimin söyledigni bilmiyorum ama her duydugumda aglamakli oluyorum , tam hatirlamioyrum ama böyle birseydi galiba: daglara düsünce ayaz belki gelemem bende bu yaz giymis olurum bembeyaz sen hakkini helal eyle sen hakkini helal eyle...
babam bu türküyü ne zaman dinlese gözleri dolar, amcami son kez göremeden kaybetik Sad, hakkini helal eyle diyemeden birden gitti, iste onun icin bu türküyü ne zaman biryerde tesadüfen duysam hep icim bir tuhaf olur

ahmet347 21.01.2008 13:23:46
çok seviyorum.8-9 yıldır baglama calıyorum zaten ve baglama gerçekten çok güzel bir çalgı hele birde yanında rakı varsa klarnet ve baglamadan baska tanımam  Grin
erdal erzincan,ahmet kaya, musa sarısözen,arif sağ,tolga çandar mükemmel sanatcılardır.
onur akın,yavuz bingöl ü de severim ama daha çok özgün müzik yaptıkları için tam thm diyemedim  Sad

Man on the Moon 21.01.2008 15:30:24
%100 bize ait bir müzik olmasada,yıllar önce uyanıklık yapıp sahiplenmişiz Smiley

muharrem ertaş,neşet ertaş,arif sağ,erkan oğur,selda bağcan,sabahat akkiraz,mükerrem kemertaş vs vs gibi usta isimlerden dinlenmelidir bu müzik.

bozlak türündeki türkülerde tadından yenmez...

:aslı: 19.02.2008 23:00:53
müziğin her türlüsünü severim yeterki kulağa hoş gelsin

türk halk müziğinide çok severim

bu aralar en çok dinlediğim türkü

Metin Kemal Kahraman-Deniz Koydum Adını

http://www.youtube.com/watch?v=GEm1swT8t6A&feature=related

halimiz duman 21.02.2008 13:26:34
Erkan Oğur, Gülay, Zülfü Livaneli
Sonuçta biz TÜRK gençleriyiz ve biz özümüzü dinlemezsek kim dinleyecek ve belki bir gün bu özümüz olan müzik bitecek yapan kalmayacak işte o zaman bir pişmanlık duyarız bunu duymamak için sevmeli ve dinlemeliyiz diyorum en azından bir kaç kişi seçip kendimize hitap eden onları dinlemeliyiz

more and more 22.02.2008 18:26:52
Kazim koyuncu, Kubat, Yavuz Bingöl, Hüseyin Turan, Gülay, Orhan Hakalmaz, Zülfü Livaneli....

Özellikle rahmetli Kazim Koyuncuyu dinlemeyi cok severim, karadenizli olmasamda onun evrensel müzik yaptigini biliyorum, her yöreye her kültüre saygisi sonsuz ve müzigindede bunlari belirtirdi......O kalbimizde yasiyor ve daima yasayacak!!! Saygilarimla......

FrkN39 22.02.2008 18:36:25
Sadece Yavuz Bingöl ü dinlerim o da annemin sıkı bir yavuz bingöl fanı olmasından kaynaklanıyor Cheesy

gfb-fatih 07.03.2008 15:27:39
hayır hiç dinlemem

firat027 09.03.2008 11:50:20
Arif Sag
Musa Eroglu

Bu iki duayen benim her daim favorim olmuştur....

tremolo 06.04.2008 21:16:54
çok severim özümüzdür halk müziği Wink

immortal_deniz 06.04.2008 21:23:01
Türk Halk Müziği tutkunu bir aile ve çevrede yetiştiğim için seviyorum.Çoğu parçayı da bilirim Smiley Hani durup dururken aaa türkü dinleyeyim çok canım çekti gibisinden bir durum yaşamam ama çalan parçayı da değiştirmem,keyifle dinler söylerim.

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 [ 4 ] 5 6

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468