|
||
![]() Athena, Aylin Aslım, Bülent Ortaçgil, Feridun Düzağaç, Koray Candemir, mor ve ötesi, Nejat Yavaşoğulları ve Vega bu single ile Irak'ta başlatılmak istenen savaşa karşı bir araya geldiler. mor ve ötesi'nin 'Savaşa Hiç Gerek Yok' adlı bestesinin hep birlikte seslendirildiği bu çalışmada şarkının üç farklı versiyonu bulunuyor. |
||
|
||
| şu anda bu şarkıyı dinliyodum bende çok güzel bi şarkı | ||
|
||
| her zaman yapmalırını istediğim türden süper şarkı, fakat videosunu hala bulabilmiş değilim.elinde olan var mı? | ||
|
||
| ben bu şarkıyı bulduğumdan günden beri hergün dinliyorum ve mvöye duyarlılıklarını gösterip böyle bir şarkı yaptıları için hergün bi kere daha hayran oluyorum.. her zaman yapmalırını istediğim türden süper şarkı, fakat videosunu hala bulabilmiş değilim.elinde olan var mı? ayrıca aynı soruyu bende soruyorum..elinde olan varsa ya göndersin ya da site ismi söylesin...
|
||
|
||
| bencede cok dogru tüm dünyada savasa hic gerek yok ama hayla gündemde kus gribi varken cocuklarına ölmüs tavugu yedirebilen bi milletten daha ne beklenebilir ki... | ||
|
||
ben bu şarkıyı bulduğumdan günden beri hergün dinliyorum ve mvöye duyarlılıklarını gösterip böyle bir şarkı yaptıları için hergün bi kere daha hayran oluyorum.. sitemizde var ece - Dosya indir - bölümünde mevcut
her zaman yapmalırını istediğim türden süper şarkı, fakat videosunu hala bulabilmiş değilim.elinde olan var mı? ayrıca aynı soruyu bende soruyorum..elinde olan varsa ya göndersin ya da site ismi söylesin... |
||
|
||
| iyi şarkı.kimlerdensin onlardan mı petrolden mi hayattan mı? | ||
|
||
| abi şarkıları nerden buluyo sunuz ya ben daha hiç dinlemedm | ||
|
||
| git canım bi d&r ya da megavizyon ya da öyle bi yere bak orda bulursun.. | ||
|
||
| lütfen ama yalvarırım biri bana savasa hic gerek yok adlı sarkıyı nasıl indirebilecegimi söyleyebilir mi?eger biliyorsanız bna özel mesaj atın lütfennnnnnnn | ||
|
||
| sözler müthiş aylin aslım ın başlayıp harunun girmesiyle ardından diğerlerinin devam etmesi........... müthiş bişey bence cidden SAVAŞA HİÇ GEREK YOK! | ||
|
||
| savaş ne demek hiç durur mu başlarsa... | ||
|
||
| çok güsel şarkı harunun dışında bi çok iyi isim war | ||
|
||
| kimlerdensin petrolden mı hayattan mı muthiş yaa | ||
|
||
| sitede var indirebilirsiniz ordan bn de suan dinliyorummm cok güzzzzzzzeeeeeeeeelllllllllllll e morveötesi sonuçtaaaaaa |
||