|
||
Çok başarılı bir şarkı!
|
||
|
||
| aslında Irak savaşına yazılsa da koruyor geçerliliğini...ve maalesef ki koruyacak... petrol bitene kadar...ama bize de dokunmadan değil... HİÇ DURUR MU BAŞLARSA !!! teşekkürler MVÖ |
||
|
||
| mvö nün duyarlılığını ortaya koyan o güzel şarkılardan biri | ||
|
||
| iyi ki böyle bir şarkıda yer aldılar. zaten onlardan da bu beklenir..
|
||
|
||
| sözler bir yerlere ulaşması gereken türden...en çok aylin aslım'ın söyleyişini beğendim ben hayattayken çocuklar konuşmak gerek çocuklar savaş ne demek,hiç durur mu başlarsa kim kazanacak bu hırstan kim ağlayacak sonunda "zamanın ruhu terkediver dünyayı" kimlerdensin,onlardan mı? petrolden mi,hayattan mı? kimlerdensin,onlardan mı? yok,savaşa hiç gerek yok yok faydası yok durmanın büyük zorbamız durmalı durana kadar gerçeği haykırmalı paraya,güce,savaşmaya,ölüme doymuyor,doymuyorlar önce gerçekler solar,sonra masum hayatlar kimlerdensin,onlardan mı? petrolden mi,hayattan mı? kimlerdensin,onlardan mı? yok,savaşa hiç gerek yok |
||
|
||
bu şarkıyı her dinlediğimde savaşa ve yapanlara bir kez daha lanet ediyorum
|
||
|
||
süper bi fikir ya helal olsun mvo ya ve digerlerine ![]() |
||
|
||
süper bi fikir ya helal olsun mvo ya ve digerlerine ![]() diğerleri aşağıda sıralı hepsi çok değerli müzisyenler bülent ortaçgil, nejat yavaşoğulları, feridun düzağaç, vega, koray candemir, aylin aslım, athena
|
||
|
||
| ya şarkı çok güzel ama biraz daha slow olsaydı daha etkileyici olmaz mıydı | ||
|
||
sarkı çookkk süper sözlerdesen ztn ama ben bulamıyorum artık piyasada degıll galıba albumlerı bende alacaktım ama bi zamanlar o zmn alsaydım ya neyse ztn dinledımm aman albumde olmayı versın
|
||
|
||
| türkiyede de bölyle duyarlı şarkıların yapılması ve mVö,bülent ortaçgil, nejat yavaşoğulları, feridun düzağaç, vega, koray candemir, aylin aslım, athena buların hepsinin içinde yer alması çok mutlu ediyo insanı... hayattayken çocuklar konuşmak gerek çocuklar |
||
|
||
| çook anlamlı bir şarkı... | ||
|
||
çook anlamlı bir şarkı... kesinlikle
|
||
|
||
sarkı çookkk süper sözlerdesen ztn ama ben bulamıyorum artık piyasada degıll galıba albumlerı bende alacaktım ama bi zamanlar o zmn alsaydım ya neyse ztn dinledımm aman albumde olmayı versın ![]() albüm piyasadan kaldırılmış dedi bi kaç yer.ama ben yılmayıp buldum tabiki de. megazviyon,d&r gibi büyük müzik marketlere bak.ben megavizyonda buldum.ayrıca akustik versiyonda harun'un "zamanın ruhu terkediver dünyayı" diyişi çok hoşuma gidiyo.varsa bi dinleyin o kısmı. şarkı çok güzel.tam mvö'lük bi şarkı.zaten böyle bişey onlardan beklenir.çok kaliteli isimler de var.mvö'yü ve diğer katılan sanatçıları duyarlılıklarından dolayı kutlamak gerek.keşke herkes onlar kadar duyarlı olsa.ya da onların onda biri kadar falan. :-/ neyse yani süper bişey bu şarkı.. "büyük zorbamız durmalı durana kadar gerçeği haykırmalı" budur işte.. |
||
|
||
ya şarkı çok güzel ama biraz daha slow olsaydı daha etkileyici olmaz mıydı re, bu senin düşüncendir saygı duyarım ama bence bir şarkının etkileyici olması pek de müziğine bağlı değil daha ziyade sözlere bağlı... mesela darbe de hızlı bir şarkı ama hiç etkiliyiciliğinden ödün veriyor mu?
|
||