|
||
videosunu hiç izlemediğim ama şarkıyı çok beğendiğim bir albüm.. helal olsun mvö'ye... bu kadar duyarlı oldukları için albümde emeği geçen diğer tüm şarkıcılara da teşekkürler! aylin aslım'ın söylediği yer de çok hoş ayrıca ![]() "kimlerdensin onlardan mı petrolden mi hayattan mı" !! bu sözler herşeyi anlatıyor değil mi..
|
||
|
||
| gerçekten süper bir şarkı... kimlerdensin onlardan mı petrolden mi hayattan mı??? yok savaşa hiç gerek yok!!! | ||
|
||
| savaş ne demek hiç dururmu başlarsa?? çok başarılı bir parça.. | ||
|
||
ama onları da farklı kılan bu değil mi yani duyarlı olmaları...yoksa diğer sıradanlardan farkları olmaz hem zaten çoğu müzik bile yapamazken...adamlarda yetenek var,ses var,müzik var,kalite var,duyarlılık var...daha ne olsun söylenecek laf kaldı mı ki...grup dediğin böyle olur...SAVASA HİÇ GEREK YOKK!!!
|
||
|
||
taa ekim'de yorum yaptığımda klibini hiç izleyemediğim şarkı diye başlamışım sözlerime. ama ondan sonra bir çok kez izledim bu şarkının klibini. ilk izlediğimde resmen gözlerim doldu. bu kadar anlamlı bir şarkıya anca bu kadar anlamlı bir klip yakışırdı zaten... ayrıca bu şarkıyı söyleyen birçok sanatçının klipte yer alması müziğin gücünün nelere kadir olduğunun göstergesi: güçlerini müzikten alan, arkasında yüzlerce insanın olduğu bir grup duyarlı insan "savaşa hiç gerek yok" diye dünyaya haykırıyor... daha ne diyeyim ki
|
||
|
||
| http://www.youtube.com/watch?v=FrS7bP0GVRM neyse ben de buldum.. |
||
|
||
| şarkı çok güzel yorum çok güzel e daha ne olsun... | ||
|
||
| klibini ben daha önce izlememiştim çok güzelmiş | ||
|
||
| kesinlikle mvö'nün duyarlılığı karşısında ağzımı açık bırakan şarkı... hele de o kadar başarılı müzisyenleri bir araya getirmesi es geçilecek bir şey değil... hani müzik nelere kadirdir diyen arkadaş var ya onun gibi. bir keresinde hocamız savaşlar hakkında kompozisyon yazdırmıştı.eee ben de kendi düşüncelerimi şarkının sözlerinden alıntılar yaparak destekledim... pek bir beğendi sınıfa okuttu 36 kişinin en az 25'i şarkının müptelası oldu ah ah orta okul yılları.... ayrıca (her ne kadar yasak olsa da...) sıramın üstünde 'savaşa hayır' simgesi ve altında da 'SAVAŞA HİÇ GEREK YOK!' cümlesi var.... öğretmen savaş karşıtıyız ha? dedi dalga geçerek. ben de; kim değil ki yoksa siz değil misiniz dedim mors oldu. (afedersiniz) savaşa hiç gerek yok |
||
|
||
| insanlık tarihinin önemli korolarından birini oluşturmuş bu biricik insancıklara o kahrolası petrolden olan yada hayattan olmayan etkisiz elemanlara ve petrol yanlılarına bir kez daha büyük bir nefret kusarak hayatı savunanların yanında olmaktan mutluluk duyarak büyük teşekkürlerimi bildiriyorum... | ||
|
||
| çok güzel şarkı,verdiği mesaj çok doğru savaşa hiç gerek yok... | ||
|
||
| klibini daha önce izlememiştim izlemiş oldum ve çok beğendim şarkı ile birleşince çok güzel olmuş | ||
|
||
mor ve ötesine de bu yakışırdı..bütün rock alemini toplayıp savaş karşıtlığını bir kez de bu şarkıda anlatmaya çalışıyor...tabii anlayana...
|
||
|
||
| düşlerden bahsediyor;gruba hitafen çok olumlu bir şarkı | ||
|
||
evet çook harika bir şarkı!!!...Yok savaşa hiç gerek yok... bütün sanatçıların söylediği son bölüm çook güzel ya!!!
|
||