|
||
| bu gece sabaha kadar dinledim.ne kadar güzel oldugunu bir kez daha anladım. | ||
|
||
Tekrar tekrar dinlemekten bıkmadığım her seferinde iyi ki morlarım var dedirtmiş şarkı...
|
||
|
||
| dinledikçe savaş yanlılarına tekrar tekrar lanet ettiğim şarkı insanlar savaslarda cesıtlı sebeplerden dolayı ölüyor bızse... sahip olduklarımızı tekrar gözden geçirip şükreymeliyiz |
||
|
||
| Çok güzel ve çok beğendiğim bir şarkı. Savaşa hiç gerek yok
|
||
|
||
küçüklüğümün şarkısı diyesim geliyor
|
||
|
||
dinleyince derin düşüncelere daldığım şarkı
|
||
|
||
| çok güzel..anlamlı..sade..bir okadarda muhteşem bir şarkı...anlatılmıyor... dinle!..mesajı al...
|
||
|
||
| çok güzel bir şarkı mesajları var ...................... | ||
|
||
süpeeeerrrrrrrr
|
||
|
||
2.versiyonunu dinleyince şok geçirdiğim şarkı Sözler,müzik,konuk sanatçılar,morlar...Hepsi şahane |
||
|
||
| kimlerdensin,onlardan mı?............. çok güzel şarkı zaten söyleyenlerde mükemmel insanlar |
||
|
||
| bu kadar özel sesin bu kadar özel bir sebep için buluşması gerçekten çok ayrı bişey.. öncülüğünü de MVÖ'nin yapmış olması daha da ayrı bişey | ||
|
||
2.versiyonunu dinleyince şok geçirdiğim şarkı 2. versiyonmu?acilen bana 2 versiyonunda at senin bahsettiğin hangisi bilmiyorumda. Sözler,müzik,konuk sanatçılar,morlar...Hepsi şahane
|
||
|
||
bir olay bu kadar harika anlatılamazdı bence sprr
|
||
|
||
| zamanin ruhu terkediver dünyayi.. bu sarkiyi cok seviyorum. buradan bu sarkiya emek veren tüm sanatcilara da sevgi ve saygilarimi iletmek istiyorum. |
||