mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Albüm Dışından Sesler

Konu: Git

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4

21.01.2007 19:43:56
bu şarkının konusunun açılmamış olmasına çok şaşırdım. Direc-t'nin albümünde bulunan, Harun abi'nin düeti ile harika ötesi bir şarkı olan "Git" hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. Smiley ben bu şarkıyı çok beğeniyorum, özellikle sözleri çok güzel. harun abinin etkileyici sesi ile bilge abinin o tatlı sesinin birleşmesiyle ortaya çok hoş bir şarkı çıkmış bence Wink sizce?

GİT

Ben aslında hiç böyle değildim
Kimseyi sevmezdim bu kadar
İçime kapanıp kalmıştım

Ben burada
Küçücük odamda

Kötülük çıkmazdı aklımdan
İyilik yapmazdım kimseye

Kendime bile
Kendime bile

Git
Sakın dönme bana
Git
Hak ettim galiba

Git
Sakın dönme bana birdaha

Beni aldın, böldün
Tükettin
Bıraktın
Attın
Dağıttın
Paramparça ettin

şarkının söz müziği direc-t'ye mi ait yoksa harun abinin de katkısı var mı? bilen var mı?

cagico 21.01.2007 21:14:12
harun abi mükemmel bu şarkıda gerçekten ama bilge'nin de hakkını yememek lazım.o da müthiş.özellikle sondaki beni aldın kısmı çok hoşuma gidiyor.2sinin sesi de çok yakışmış bence.

_cambaz_ 22.01.2007 17:42:23
 Şarkı Direc-t grubuna ait. Harun Tekin vokaliyle eşlik etmiştir, bu güzelim şarkıya..Yakışmış, o güzelim sesi parçaya..

22.01.2007 18:18:25
ben de öyle tahmin etmiştim çünkü şarkının sözü ve müziği direc-t şarkılarını anımsatıyordu bana Cool iyi ki de harun abi eşlik etmiş vokaliyle... şarkı çok çok güzel olmuş böyle Wink ben şarkının sonlarını çok beğeniyorum. özellikle bilge'nin hafif bir "uu" sesiyle şarkıyı bitirmesi çok hoşuma gidiyor.

* Nevermind(!) 27.01.2007 09:32:02
aa ben bu şarkıya bayılıyordum ama harunun söylediğini bilmiyordum :S allah allah şaşırdım  Huh  ama şarkı çok güzeeellll ...!

27.01.2007 17:49:34
ehuhehue. o da güzel. Grin bak:

Kimseyi sevmezdim bu kadar
İçime kapanıp kalmıştım

Ben burada
Küçücük odamda

Kötülük çıkmazdı aklımdan
İyilik yapmazdım kimseye

Kendime bile
Kendime bile

bu bölümleri harun abi söylüyor. ve bence çok da güzel söylüyor. Smiley direc-t özellikle bu şarkıyı harun abi için yazmıştır belki de Tongue Tongue

red_sky 27.01.2007 17:59:38
gerçekten mükemmel bir parça.direc-t ile harun tekin uyumunun bu kadar güçlü olabileceğini tahmin edemezdim Grin başarılı bir çalışma olmuş..

* Nevermind(!) 27.01.2007 18:59:26
allah allah acaba bendekinde harun abi söylemiyormu?:S bilgenin sesi çünkü:S neyse bir daha dinleyeyim  Grin

27.01.2007 19:15:56
belki ilk dinlediğinde onun harun abi olmadığını bilmediğinden bilinçaltında bilge'nin sesi gibi algılamışındır ve beynine öyle yerleşmiştir. ama aslında o sesin harun abiye ait olduğu çok belli çünkü bilgenin sesi harun abininkinin yanında bayağı ince kalıyor. "gitt" diye bağırırkenki sesle ilk bölümleri söyleyen ses aynı olamaz Cheesy

* Nevermind(!) 27.01.2007 20:16:08
eveett eveeet farkettim dediğin gibi en başta hep öyle dinlediğim için sanırım öyle düşündüm ama harun abinin sesini ayırt etmemek imkansızz  Smiley

* Nevermind(!) 27.01.2007 20:23:26
ben heralde öncedende harun abinin söylediğini hissediyormuşum ki o yüzden bu kadar çok seviyormuşum bu şarkıyı  Grin  Grin çok ilginç yaa direc-t in en sevdiğim parçasında harun tekinin sesi varmış ve ben yeni öğreniyorum kendimden utanıyorum  Embarrassed  Embarrassed  Sad   

neyse şarkı mükemmel yaaa!!!!

27.01.2007 21:34:46
süpermişş  Grin yeni dinledim esinim sağolsun  Grin
çok beğendim.harun abi sakince söylerken birden bilgeciğin gittttttttttttttttt diye dalması çok hoş Cheesy

***ESRA*** 01.02.2007 00:38:30
çok tatlı bir şarkı birde harun abinin yorumu eklenince çok daha güzel olmuş Wink...

dionizos 02.02.2007 01:45:30
şarkının sözleri,müziği süper...harun tekin de mükemmel söylemiş hatta sadece harun tekin söylese şarkı daha güzel olurmuş...bana göre solist şarkıyı bozmuş...

* Nevermind(!) 02.02.2007 17:14:08
katılmıyorum.. bilge olmasa çok boş kalırdı bence çok güzel bir uyum olmuş ancak bu kadar güzel tamamlanabilirdi bir şarkı...ikiside çok güzel yorumlamış..

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4