|
||
bu şarkının konusunun açılmamış olmasına çok şaşırdım. Direc-t'nin albümünde bulunan, Harun abi'nin düeti ile harika ötesi bir şarkı olan "Git" hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. ben bu şarkıyı çok beğeniyorum, özellikle sözleri çok güzel. harun abinin etkileyici sesi ile bilge abinin o tatlı sesinin birleşmesiyle ortaya çok hoş bir şarkı çıkmış bence sizce?GİT Ben aslında hiç böyle değildim Kimseyi sevmezdim bu kadar İçime kapanıp kalmıştım Ben burada Küçücük odamda Ben aslında hiç böyle değildim Kötülük çıkmazdı aklımdan İyilik yapmazdım kimseye Kendime bile Kendime bile Git Sakın dönme bana Git Hak ettim galiba Git Sakın dönme bana birdaha Beni aldın, böldün Tükettin Bıraktın Attın Dağıttın Paramparça ettin şarkının söz müziği direc-t'ye mi ait yoksa harun abinin de katkısı var mı? bilen var mı? |
||
|
||
| harun abi mükemmel bu şarkıda gerçekten ama bilge'nin de hakkını yememek lazım.o da müthiş.özellikle sondaki beni aldın kısmı çok hoşuma gidiyor.2sinin sesi de çok yakışmış bence. | ||
|
||
| Şarkı Direc-t grubuna ait. Harun Tekin vokaliyle eşlik etmiştir, bu güzelim şarkıya..Yakışmış, o güzelim sesi parçaya.. | ||
|
||
ben de öyle tahmin etmiştim çünkü şarkının sözü ve müziği direc-t şarkılarını anımsatıyordu bana iyi ki de harun abi eşlik etmiş vokaliyle... şarkı çok çok güzel olmuş böyle ben şarkının sonlarını çok beğeniyorum. özellikle bilge'nin hafif bir "uu" sesiyle şarkıyı bitirmesi çok hoşuma gidiyor.
|
||
|
||
aa ben bu şarkıya bayılıyordum ama harunun söylediğini bilmiyordum :S allah allah şaşırdım ama şarkı çok güzeeellll ...!
|
||
|
||
ehuhehue. o da güzel. bak:Ben aslında hiç böyle değildim Kimseyi sevmezdim bu kadar İçime kapanıp kalmıştım Ben burada Küçücük odamda Ben aslında hiç böyle değildim Kötülük çıkmazdı aklımdan İyilik yapmazdım kimseye Kendime bile Kendime bile bu bölümleri harun abi söylüyor. ve bence çok da güzel söylüyor. direc-t özellikle bu şarkıyı harun abi için yazmıştır belki de
|
||
|
||
gerçekten mükemmel bir parça.direc-t ile harun tekin uyumunun bu kadar güçlü olabileceğini tahmin edemezdim başarılı bir çalışma olmuş..
|
||
|
||
allah allah acaba bendekinde harun abi söylemiyormu?:S bilgenin sesi çünkü:S neyse bir daha dinleyeyim
|
||
|
||
belki ilk dinlediğinde onun harun abi olmadığını bilmediğinden bilinçaltında bilge'nin sesi gibi algılamışındır ve beynine öyle yerleşmiştir. ama aslında o sesin harun abiye ait olduğu çok belli çünkü bilgenin sesi harun abininkinin yanında bayağı ince kalıyor. "gitt" diye bağırırkenki sesle ilk bölümleri söyleyen ses aynı olamaz
|
||
|
||
eveett eveeet farkettim dediğin gibi en başta hep öyle dinlediğim için sanırım öyle düşündüm ama harun abinin sesini ayırt etmemek imkansızz
|
||
|
||
ben heralde öncedende harun abinin söylediğini hissediyormuşum ki o yüzden bu kadar çok seviyormuşum bu şarkıyı çok ilginç yaa direc-t in en sevdiğim parçasında harun tekinin sesi varmış ve ben yeni öğreniyorum kendimden utanıyorum neyse şarkı mükemmel yaaa!!!! |
||
|
||
süpermişş yeni dinledim esinim sağolsun ![]() çok beğendim.harun abi sakince söylerken birden bilgeciğin gittttttttttttttttt diye dalması çok hoş
|
||
|
||
çok tatlı bir şarkı birde harun abinin yorumu eklenince çok daha güzel olmuş ...
|
||
|
||
| şarkının sözleri,müziği süper...harun tekin de mükemmel söylemiş hatta sadece harun tekin söylese şarkı daha güzel olurmuş...bana göre solist şarkıyı bozmuş... | ||
|
||
| katılmıyorum.. bilge olmasa çok boş kalırdı bence çok güzel bir uyum olmuş ancak bu kadar güzel tamamlanabilirdi bir şarkı...ikiside çok güzel yorumlamış.. | ||