|
||
| harun tekin in söylediği bölümler daha yoğun olduğu için sanki şarkıyı o söylüyormuş gibi geliyor ilk başta tabi nakarat bölümünde bu yanılgıdan kurtuluyoruz başarılı bir ikili olmuşar ben şarkıyı çok beğendim | ||
|
||
dün geceki konuşarock programında, bilge bu şarkıya gökçe pehlivanoğlu tarafından bir klip çekileceği haberini verdi
|
||
|
||
çok sevindim. hangi şarkıya klip çekileceği konusunda güzel bir karar vermişler bence. umarım klipte harun abiyi de görmek nasip olur bu şarkı o kadar güzel ki bazen keşke mor ve ötesi'nin albümünde olsa diyorum. ya da mor ve ötesi de ilerde direc-t ile düet yapsın
|
||
|
||
| bende çok sevindimmm ... umarım harun olur kliptee... | ||
|
||
gerçekten çok güzel bir haber..bomba etkisi yaratacak bu parça klibi ile..umarım kısa bir zamanda çekilirde tv lerde görebiliriz.
|
||
|
||
Çok güzel.. Umarım Harun, Şebo gibi klipte oynamama kararı almaz.
|
||
|
||
| inş.harun da oynar çok sevindim klibi çekileceğine...şarkı zaten mükemmel sesleri çok uyumlu olmuş,sözler zaten ayrı güzel...heyecanlandım merakla klibi bekliyorum... | ||
|
||
| bu şarkıyı biraz geç duydum ama çok sevdim. çok güzel söylüyor harun abi. | ||
|
||
| bunu defalarca aradım şu an uçuklamamak için derin derin nefes almaya çalışıyorum..konuşarock mı neydi o program bahsetmişlerdi video gelcek dediydilerde zıp zıp zıplamış,bağırmış,şokladığımı 2 sokak ötekilere duyurmuştum...ama hala dinlemedim ne bekliyorum anlamadım...arama zamanı!!! | ||
|
||
biri bu sarkiyi bana atabilirmi hic bi yerde bulamadimda
|
||
|
||
dün geceki konuşarock programında, bilge bu şarkıya gökçe pehlivanoğlu tarafından bir klip çekileceği haberini verdi ![]() bir yıllık haber ama hala klip yok
|
||
|
||
| ya şarkıyı atabilecek yok mu? bu kadar mı yardımcıyız morfan ailesi ? | ||
|
||
| Bencede çok güzel..Eğlenceli,dinlemeye doyamadığım bir şarkı..Ama şarkı 1 yıllıktan fazla biliyorum ben.. | ||
|
||
direc-t'in balans konserinden (: |
||
|
||
dün geceki konuşarock programında, bilge bu şarkıya gökçe pehlivanoğlu tarafından bir klip çekileceği haberini verdi ![]() bir yıllık haber ama hala klip yok aa evet tekrardan gördüm şimdi yazdığımı da cidden ya nerde klip
|
||