|
||
Harbi ya nerde bu klip?1 yıl oldu cidden ya ama hala yok ![]() Ya ben klibi istiyorum artık Biri direc-t'e mail atsın
|
||
|
||
çok güzel mişşşşş bayıldım çok güzel ve etkileyici olmuş
|
||
|
||
Harbi ya nerde bu klip?1 yıl oldu cidden ya ama hala yok ![]() Ya ben klibi istiyorum artık Biri direc-t'e mail atsın ![]() cidden ya
|
||
|
||
| çok güzel olmuş ikisinin düeti =] | ||
|
||
| süper bir uyum olmuş gerçekten.çok seviyorum ben bu şarkıyı ya çok güzel söylemiş ikiside.bence çok yerinde bir düet olmuş.şarkı çoook güzell | ||
|
||
| klip nerde yahu :S :S |
||
|
||
çok güzel yorumlamış ya yine harun abimiz! konserde de harika düet olmuş.
|
||
|
||
| düet harika gerçekten... | ||
|
||
Harbi ya nerde bu klip?1 yıl oldu cidden ya ama hala yok ![]() Ya ben klibi istiyorum artık Biri direc-t'e mail atsın ![]() cidden ya ![]() |
||
|
||
direc-t pembe elbiseye klip çekmiş. ufukta git'in klibi olacağını sanmıyorum artık
|
||
|
||
direc-t pembe elbiseye klip çekmiş. ufukta git'in klibi olacağını sanmıyorum artık aynen.bu git şarkısında Bilge girdiği zaman, kulaklarımın zarı patlıyor ![]()
|
||
|
||
Git gerçekten güzel bir şarkı ama...Klip olmayınca olmuyor ![]() |
||
|
||
off harun un sesi çok yakışmış gerçekten
|
||
|
||
sadece harun tekin var diye bu albümü görür görmez almıştım çok iyi hatırlıyorum ama değdi buna çünkü gerçekten çok güzel bir şarkıymış ve harunun sesi şarkıya renk katmış
|
||
|
||
harun abi daha güzel söylüyormuş şarkıyı drec-t birden dalmış şarkıya gibi geliyor bana dinlerken ..... ama yinede güzel git diyor direc-t
|
||