|
||
| yine aynı şeyi söyleyeceğim bu şarkı da Harun'un sesine feci yakışmış.. | ||
|
||
yine aynı şeyi söyleyeceğim bu şarkı da Harun'un sesine feci yakışmış.. eveeet çok yakışmış ilk dinlediğimde düet olduğunu bilmiyordum allah allah direct olduğunu bilmesem harunun sesi falan diyordum öğrendiğimde şok geçirdim
|
||
|
||
| Harun Tekin'in sesine yakışmayan bildiğiniz bi şarkı var mı acaba?(Boşuna düşünmeyin çünkü BULAMAZSINIZ!!!!) | ||
|
||
teşekkürler kaygusuz nihayetinde...işte dinledim..
|
||
|
||
| harun abi süpersin her zamanki gibi yine olayı patlattın tebrik ediyorum sonsuz saygılar | ||
|
||
keşke harun tek başına söyleseydi şarkıyı şarkı çok güzel ama direc-t'deki elemanın sesini hiç beğenmiyorum, bozuyo şarkıyı bence. hatta harun'un söylediği kısımlar bittikten sonra başa sarıyorum şarkıyı
|
||
|
||
| Çok güzel bir şarkı!...Direc-t e iyi grup zaten. Ve Harun da söyleyince çok hoş olmuş; zaten öyle bir sesi var ki ne söylese yakışıyor!
|
||
|
||
keşke harun tek başına söyleseydi şarkıyı şarkı çok güzel ama direc-t'deki elemanın sesini hiç beğenmiyorum, bozuyo şarkıyı bence. hatta harun'un söylediği kısımlar bittikten sonra başa sarıyorum şarkıyı ![]() Bence ikiside tam seslerine gidecek yerleri söylemişler.Ve böylece süper bi şarkı ortaya çıkmış
|
||
|
||
| bn de çok beğendim bu şarkıyı( ya bide 'neden beni kendine aşık ettin' diye bi şarkı varmış söyleyen mor ve ötesi yazıyor ama sesi harun abinin değil bir bilgisi olan varsa yazsın? | ||
|
||
bilge ve harun o kadar güzel bir şey çıkarmışlar ki.. insan dinlemeye doyamıyor.. çok güzel bir şarkı ya..
|
||
|
||
keşke harun tek başına söyleseydi şarkıyı şarkı çok güzel ama direc-t'deki elemanın sesini hiç beğenmiyorum, bozuyo şarkıyı bence. hatta harun'un söylediği kısımlar bittikten sonra başa sarıyorum şarkıyı ![]() katılmıyorum.. bence bilgenin gayet güzel bir sesi var.. ayrıca harunla güzel bir düet olmuş.. ikisinin sesi birleşince ortaya muhteşem birşey çıkmış.. canlı performansları da başka bir güzel
|
||