Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Hrant Dink'in ardından yazılanlar...

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Edebiyat

: Hrant Dink'in ardından yazılanlar...

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ]

mvo_only4me 14.12.2007 23:56:22
sadece başsağlığı diliyorum ailesine..başka bir yoruma gerek duymuyorum.
   aynen

REFRESH 08.01.2008 21:52:15
Ogün Samast Denilen pisliğe lanet olsun! Gebersin çürüsün hapislerde!

deborah 08.01.2008 22:18:35
Ogün Samast Denilen pisliğe lanet olsun! Gebersin çürüsün hapislerde!
bence onu bu cinayete iten herifler gebersin Angry Angry

REFRESH 11.01.2008 23:45:08
Hrant Dink i anlatan bi kitap aldım bugün, Daha okumaya başlamadım ama güzel bi kitaba benziyor. Atilla Rizsay adlı yazarın 4. kitabıymış bu kitap. Adı da Babam ve Hrant... ( babam ve oğlum ) pek duygulu bi kitaba benzemiyo ama Hrant Dink'in çocukluğunu anlatıyormuş... ( Arka kapaktan anladıım kadarıyla. ) Tavsiye ederim.

delii 12.06.2008 11:06:16
ya ben şahsen şaşıp kaldım.Adam yaşarken umurlarında değildi adı bile geçmedi Sad neden her zaman birileri ölünce değere biner onu anlayamıyorum Huh Huh Bir de cenazede "hepimiz Ermeiyiz..."sloganı Huh ???neden şimdi?neden?daha önce de Ermeni miydik ki? Allahallah Huh Huh
haklsın mordasım ya aynen öyle

EMOPUNK 12.07.2008 16:27:49
ya ben şahsen şaşıp kaldım.Adam yaşarken umurlarında değildi adı bile geçmedi Sad neden her zaman birileri ölünce değere biner onu anlayamıyorum Huh Huh Bir de cenazede "hepimiz Ermeiyiz..."sloganı Huh ???neden şimdi?neden?daha önce de Ermeni miydik ki? Allahallah Huh Huh
başkaLarını övmeyi yüceltmeyi çok seviyoruz çünkü..
  ben öLsem bu kadar üzülmezLerdi..  Grin ki ben TürK'üm hıh  Smiley
şaşırmadım ama herkesin bu kadar üzüLmesine.. benim umrumda oLmadı ama.. yinede aLLah rahmet eyLesin diyorum  Roll Eyes

aeon 21.07.2008 18:26:40
Almanya da işçi bir türk aile katlediliyor ve almanlar hepimiz türküz diye bağırıyorlar.almanlar önceden türk müymüş?hepimiz ermeniyiz sloganı niye bu kadar batıyor..almanya da hepimiz türküz diyenlere karşı çıkanlar neonazilerle birsiniz o zaman.

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468