|
||
sadece başsağlığı diliyorum ailesine..başka bir yoruma gerek duymuyorum. aynen
|
||
|
||
| Ogün Samast Denilen pisliğe lanet olsun! Gebersin çürüsün hapislerde! | ||
|
||
Ogün Samast Denilen pisliğe lanet olsun! Gebersin çürüsün hapislerde! bence onu bu cinayete iten herifler gebersin
|
||
|
||
| Hrant Dink i anlatan bi kitap aldım bugün, Daha okumaya başlamadım ama güzel bi kitaba benziyor. Atilla Rizsay adlı yazarın 4. kitabıymış bu kitap. Adı da Babam ve Hrant... ( babam ve oğlum ) pek duygulu bi kitaba benzemiyo ama Hrant Dink'in çocukluğunu anlatıyormuş... ( Arka kapaktan anladıım kadarıyla. ) Tavsiye ederim. | ||
|
||
ya ben şahsen şaşıp kaldım.Adam yaşarken umurlarında değildi adı bile geçmedi haklsın mordasım ya aynen öyle
neden her zaman birileri ölünce değere biner onu anlayamıyorum Bir de cenazede "hepimiz Ermeiyiz..."sloganı ???neden şimdi?neden?daha önce de Ermeni miydik ki? Allahallah ![]() |
||
|
||
ya ben şahsen şaşıp kaldım.Adam yaşarken umurlarında değildi adı bile geçmedi başkaLarını övmeyi yüceltmeyi çok seviyoruz çünkü.. neden her zaman birileri ölünce değere biner onu anlayamıyorum Bir de cenazede "hepimiz Ermeiyiz..."sloganı ???neden şimdi?neden?daha önce de Ermeni miydik ki? Allahallah ![]() ben öLsem bu kadar üzülmezLerdi.. ki ben TürK'üm hıh şaşırmadım ama herkesin bu kadar üzüLmesine.. benim umrumda oLmadı ama.. yinede aLLah rahmet eyLesin diyorum
|
||
|
||
| Almanya da işçi bir türk aile katlediliyor ve almanlar hepimiz türküz diye bağırıyorlar.almanlar önceden türk müymüş?hepimiz ermeniyiz sloganı niye bu kadar batıyor..almanya da hepimiz türküz diyenlere karşı çıkanlar neonazilerle birsiniz o zaman. |
||