mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Haberler ve Duyurular

Konu: Küçük Sevgilim ekranlardaki yerini aldı!

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

22.01.2007 15:08:46
Küçük Sevgilim ekranlardaki yerini aldı!

http://www.youtube.com/watch?v=D_MgsqX-9bM Linkinden izleyebilirsiniz...

***ESRA*** 22.01.2007 15:30:00
arkadaşlar klip konusu için gerçekten çok heyecanlıyım Wink yaklaşık yarım yıldır Cheesy Tongue beklediğimiz klip sonunda ekranlarda ohh bee Grin

yuxexes 22.01.2007 16:12:55
şimdi klibi izledim ama açıkçası pek beğenmedim. çünkü sanki mor ve ötesi sadece harun tekinden oluşmuş gibi olmuş. bütün klip boyunca harun tekini görüyoruz, en sonlarda ise burak güveni,kerem özyeğeni ve kerem kabadayıyı görebiliyoruz o da donuk olarak.açıkçası daha güzel bir şeyler bekliyordum.

charmed 22.01.2007 16:16:48
şebnem ferah var mı peki klipte??

***ESRA*** 22.01.2007 16:18:21
maalesef şebnem ferah yok Sad Undecided

creep 22.01.2007 16:19:52
açıkçası klibi bende pek beğenmedim hayal kırıklığına uğradım biraz

***ESRA*** 22.01.2007 16:20:30
ben klibin tamamını izleyemedim ama klibi mekan bakımından çok beğendim Wink ama harun abi ağırlıklı olması biraz kötü olmuş sadece klibin sonunda mor ve ötesi olduğu anlaşılıyor Undecided Sad

22.01.2007 16:21:17
küçük sevgilim çıktı!!!!!!!!
klip muhteşemdi ya çok güzeldi acaip bir şeydi hatta... eğer tikyler tarafından hasta olunacak bir klip olmasaydı benden tam puan alırdı. mvö'nün şimdiye kadarki en iyi kliplerinden ama sorun şu ki klip sadece harun abi'den ibaret. diğer üyeler sonda birazcık gözüküyor. gerçi şarkının adının "küçük sevgilim" olduğunu düşünürsek tek kişiye ağırlık verilmesi normal ama şimdi herkes başlayacak yine "harun aşkım" demeye ona sinir oluyorum ben. klipteki kızı beğendim de dilinde piercing mi ne vardı onun Cheesy klibi özet geçeyim ben hemen: harun abi ve bu kız eski bir oda gibi bir yerdeler. bir yatak mı desem işte bir şeyin üstünde oturuyorlar. kızın üstünde bembeyaz bir giysi var ve harun abi bu kıza beyaz kanatlar dikiyor. iğneler, ipler falan... sonra harun abi bu kızı yürüyen ve açık bir kafes gibi bir şeyin üstünde götürüyor "sen bana neler yaptın" kısmında... o sıralarda da kızın tüm giysisi ve kanatları tam tersine siyah oluyor. daha önce yorumlarımda "küçük" kelimesinin saflık, temizlik gibi anlamlara gelebileceğini söylemiştim ki bence öyle de olmuş. olanlardan yıpranarak mı o hale gelen desem emin değilim ama kızın beyazdan siyah bir meleğe dönüşmesi bana her şeyin kirlendiği duygusunu uyandırdı. yani bu kız saf, temiz bir kızdı aslında... klibin sonunda bir yerlerde harun abi diğer üyelerin maketleri ile duruyor, sonra da diğer üyeler yerde oturmuş bir halde sırayla kıza falan bakıyorlar hatta kerem k. abi çok tatlı bir şekilde dil çıkarıyor kıza Cheesy bu arada klip başlarda falan böyle ekran sallanarak başlıyor. ha bir de klibin taaa ilk başında harun abi eski ve heybetli bir koltuk gibi bir şeyin üstünde oturuyor ama kızın kanadını dikerken başka bir yerde oturuyorlar işte... arada kız başını harun abinin omzuna falan koyuyor ya şimdi tikyler "of ben bu kıza gıcık oldum" da diyecekler eminim. Cheesy ya valla klip süperdi gerçekten çok görkemliydi ama içim rahat değil şu özentiler yüzünden... ha bir de kız şebnem ferah'ın söylediği yerleri yüzünü kötü yaparak söylüyor... siyah melek ya kötü gözükmesi gerek....
keşke klipte şebo olsaydı ya neyse  Undecided

m-o_r 22.01.2007 16:26:49
merakla bekliyorum. nasıl bir şey ortaya çıkmış. mükemmel olacağını düşünüyorum çünkü mor ve ötesi hep mükemmeldir. kötü (ki olmaz ya)olsada onlar bizim saygı değer grubumuz .onları çok seviyorum. Cheesy herkese morlu günler. Cheesy

m-o_r 22.01.2007 16:27:59
arkadaşlar nerde izlediniz? banada söyleyin. merak ettim ya

yuxexes 22.01.2007 16:29:42
dreamtv de..
bu arada pelin klibi çok güzel analiz etmişsin.keşke şebnem ferah da yer alsaydı..

charmed 22.01.2007 16:31:10
bende acayip heyecanlıyım eve gidip izlemem lazım....ama şebonun olmaması çok sinir bozucu bizi boşuna mı kandırdılar şebnem var diye??? ben şebnemli bekliyordum...

begum 22.01.2007 16:32:08
bende izledim çok güzeldi fakat sadece harun vardı diğer grup üyeleri sonlara doğru çıktı ama yinede çok güzeldi farklı bir klip olmuş Smiley

22.01.2007 16:35:01
bir kaç dakika önce Dream tv'de izledik. muhteşemdi ya beklediğime değdi harbiden. ama ben yine de en azından klibin ara bir kaç yerinde kerem ö ve burak abi gitar çalarken, kerem k da o davula vurarken gözükse hiç fena olmazdı diyorum. ama belki de klibin büyüsünü bozmak istememişlerdir. yani harun abi ile o kızın ortaya koyduğu "filmin" arasına diğer grup üyelerini koyarak "reklama girmek" istememişlerdir... neyse ya ben beğendim 10 üzerinden 9. Wink

22.01.2007 16:42:55
dreamtv de..
bu arada pelin klibi çok güzel analiz etmişsin.keşke şebnem ferah da yer alsaydı..

sağol canım , keşke elimden fazlası gelse Smiley

ya katılıyorum bize o kadar şebnem ferah dediler nasıl umutlanmıştık ya :/ klipteki kıza bir kastım yok ama şebo'nun yerini kisme tutamaz Wink

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17