mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Haberler ve Duyurular

Konu: Küçük Sevgilim ekranlardaki yerini aldı!

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 13 14 15 16 17

24.01.2007 20:22:54
adimyok'a: peki o zaman özür dilerim. Smiley yanlış anlamışım seni demek ki. ama anla yani şebo ve reklam kelimesini yanyana görünce nevrim döndü Grin ama ben yine de klipte şebnem olsun isterdim Tongue (hala bu konuda ısrarcıyım Grin )

cagico 24.01.2007 20:24:58
bu konuda pelin'e katılıyorum.ben de klipte şebo olmalıydı diyenlerdenim.böyle olmamış,eksik olmuş klip..

arki 24.01.2007 21:09:01
bende klibi beğenen biri olarak şebo nun olması çok daha iyi olurdu diyorum şebo nun söylediği kısımlarda klipte oyanayan bayanın mimikleri biraz yapmacık olmuş...ama yıne de belirtmeliym ben klibi çok kötü bulmuyorum çok eleştirsel gözle bakılıyor bence sonuçta bir emek var tamam herkes daha iyisini ister ama şebo nun olmayışı dışında(bir de harun abinin ön planda olması var) pek fazla bir şey goremiyorum bence gayet güzel bir klip olmuş Smiley

24.01.2007 23:55:54
harun abinin kameraya bakıp yan yan gülmesi gerçekten çok güzel ve bir de o sahneden bir kaç saniye önce kız da o şeyin üstünde giderken gülüyor, o halini çok beğendim kızın. Smiley  aslında klip bayağı güzel olmuş, böyle ışığın aniden parlaması, erkranın sallanması falan çok orjinal ve etkileyici. film fragmanları geldi aklıma hani orada sahneler böyle hızlı hızlı geçer herşey anidir falan ya bu da biraz onun gibi Cheesy 3. klip nasıl olacak bakalım...  Roll Eyes

(bu arada başlığı değiştirdim, güncellendi tamam anladık artık Tongue )

Bu_R_cu 25.01.2007 00:05:48
ben bittim ya çok guzel olmus ama şebomuzda olsa tam süper olurmuş

Bu_R_cu 25.01.2007 00:08:05
klipteki bayan oyuncu kim çok tanıdık geliyor ama çıkaramadım???

25.01.2007 00:17:32
güney afrikalı biri olduğu söylendi arkadaşlar tarafından. Smiley

m-o_r 25.01.2007 00:52:47
power turk te müzik haberin demesine göre klipte oynayan hatun güney afrikalıymış ve yönetmen kasetçalar da dendiği gibi ketche ...

evet öyleymiş ki ben pek beğenmedim açıkçası bayanı.haaa bölümünde iyi yapamadı bence.ama yinede klip süper ötesi bir şey olmuş

büyücü 25.01.2007 13:21:30
sabahtan beri izliyorumm... Grin

25.01.2007 13:31:56
valla ben tvde pek yakalayamadım nette izliyorum ama pek beğenmedim klibi ama haron aşkom cuların bayram edeceği bir klip olmuş o ayrı

seahorse 25.01.2007 15:38:42

ilk başta grup üyeleri yok diye biraz bozuldum ama sonra mantıklı bi neden buldum.bir aşk şarkısı olduğu için bir kişinin ön planda olması daha normal.yani bu harun da olabilirdi burak da ya da kerem de olabilirdi.harun u tercih etmişler.bence klip renk,ışık ve konuyu işleyiş bakımından güzel ve değişik olmuş.ben beğendim ama daha çok izlemem gerek

25.01.2007 15:40:43
güzel sayılır klip.kızın dilinin delmişler Tongue normal bir kız yakışmaz zaten, deliksiz biri olmaz.kız da pek küçük değil.benim normal sevgilim yapsınlar  Tongue ayrıca şebnem ferah çıkıp haa haa haa haa deseydi daha güzel olurdu.kız playback yapar gibi ağzını açmış.acaba klibi çekerken bağırmış mıdır, ağzını açıp?yoksa ağzını açıp boş boş bağırmış gibi mi yapmıştır  Tongue

_cambaz_ 25.01.2007 15:48:38
 Kız besbelli  'boş boş' bağırmış. İnsan biraz daha gerçekçi olur. Ben çok sıcak bulmuyorum klibi.

25.01.2007 15:58:54
o kızın bağırışını ben de biraz abartılı buluyorum. yani harun abi gayet normal bir yüz ifadesiyle bağırırken o kız niye öyle yapmış anlayabilmiş değilim Tongue belki de kız siyah bir melek ya iyicene kötü gözükmek istemiştir. gerçi, beyaz kıyafetiyle bağırırken de aynı şekilde bağırıyor hatta üstüne dilindeki piercingi de görüyoruz o ayrı Tongue o yönlerini ben de samimi bulmadım. daha doğrusu, harun abiyi bağırırken gayet masum ve hoş buldum ama kız abartmış. coşmuş yani... acaba kıza bak bunlar bir rock grubudur falan dediklerinde bu da mor ve ötesi'nin hard rock ya da metal grupları gibi olduğunu falan sanıp da ona uygun olarak mı böyle bağırayım demiş onu da bilmiyorum Tongue Grin

fatihsbnc 25.01.2007 17:33:22
bence kız dilindeki piercingi görünsün diye kendini kasıyordu ve ağzını çok fazla açıp görünmesini sağlıyordu. bağırması gerekmeyen yerlerde bile ağzını boşu boşuna fazla açıyordu bir de acaba görünüyor mu diye kafasından geçirmiştir bence  Smiley  "nasıl böyle iyi mi tam göründü mü piercingim?" Smiley biraz daha açayım mı? oldu mu? bence yönetmenle kız bunları konuşmuştur çekimlerde. Smiley

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 13 14 15 16 17