|
||
| klip genel olarak çok güzeldi bence..Mekan süperdi öncelikle.Ama tabi ben de klipteki kızın bağırmasını çok yapmacık buluyorum.kasmış da kasmış kendini..bi de harun dışında diğer üyelerin klipte fazla görünmemesi de üzdü beni..Neyse, güzeldi klip ama bazı şeyler dışındaa:) | ||
|
||
ya şimdi o kızın bağırmasıyla ilgili yorumları okuyunca klibi daha dikkkatli izledim ve gerçekten farkedilmeyecek gibi değil bence kız daha asi durmak için o şekilde bağırmış ama ölçüyü çok iyi tutturamamış biraz fazla abarttığı için komik durmuş
|
||
|
||
| Aynen öyle olmuş arkadaşım! Abarttığı yetmiyormuş gibi komik duruma da düşmüş. Bu klibi hiç tasvip etmiyorum. 'Daha mutlu olamam'ın klibinde bile öteki üyeler daha çok gözüküyorlardı. Nerde grup? Nerde Mor Ve Ötesi? Yani sırf ayıp olmasın diye sonuna koymuşlar adamcağızları!! O da uzaktan. Suratları bile zor gözüküyor !
|
||
|
||
| KARANLIK,ÜMİTSİZ VE DEJENERE OLMUŞ BİR AŞKIN KÜÇÜK ÖYKÜSÜ... | ||
|
||
bu ümitsiz ve bitmek üzere olan bir aşkın öyküsü.ve tek bir grup üyesinin oynaması mantıklı olmuş. (bence ) bir de dediğiniz gibi kızın bağırması çok yapmacıktı ya....ben önce dedim hani bana öyle geldi kızı pek sempatik bulmadığım için zannetttim ama sizi duyunca anladım ki haklıyım bir de sonlarda kerem k. abi dilini çıkarıyor.acayip güzel ya o yerler harun'un yan yan gülmesi de kızın gülmesi de... kısaca klip güzeldi...kız biraz yapmacıktı ama olsun beğendim ben... bir de klipteki kızın ensesinde bir işaret vardı barkot gibiydi mantıklı geldi barkooot olması bana ama yine de bir sorayım dedim. o barkot gibi bir şey miydi?
|
||
|
||
evet o barkottu. ve bence çok güzel bir detaydı. iyi düşünülmüş yani
|
||
|
||
evet bence de çok güzel ve anlamlıydı mor ve ötesi ne de bu yakışırdı
|
||
|
||
Klibi az önce izledim ve açıkcası ben de klipte Harun dışında morların geri kalan diğer elemanlarını neden göremediğimi merak ediyorum . Bu zamana kadar bütün kliplerinde onları birarada görmeye alışmıştım; bu yüzden saçma geldi, kızdan çok onlar ekran önünde olsaydı daha mutlu olurdum
|
||
|
||
| evet klip gerçekten süperr yav bayıldım..... | ||
|
||
ben de yeni izledim klibi açıkçası fazla beğenmedim hepberaber olsalarmış daha iyi olurdu sanki kız çok abartı olmuş bence bağırması hareketleri falan çok göze batıyor ama olsun altında onların imzası var sonuçta beğenmek için bu bile yeter
|
||
|
||
| kızın bağırması benim de hiç hoşuma gitmedi çok kötü görünüyor özelllikle de o dilindeki piercing-yanlış görmediysem- | ||
|
||
klibi aslında beğendim.ama klipte Burak Güven'e,Kerem Kabadayı'ya ve Kerem Özyeğen'e daha çok yer verebilirlerdi. Sadece klibin sonunda gözükmeleri hani onlar da var.Bu klibi tek Harunla çekmedik edasını vermiş.Klipte Şebnem Ferah mutlaka olmalıydı.Çünkü bu bir düet. Ayrıca klipte ki kız bağırarak bayağı abartmış ve de komik olmuş
|
||
|
||
yaaa kızın bağırması çok abartılı olmuş...ama harun olduğu için süper bir klip
|
||
|
||
| muhteşem ya. | ||
|
||
| Zaten moralim bozuk, hoşuma gidecek bir klip çekselerdi de oturup izlemekten keyif duysaydım. Ayıp ettiler mor ve ötesi'ne... | ||