|
||
![]() küçük sevgilim klibinde kızdaki barkot dövmesi aha da burada Mor ve Ötesinin Gül kendineden 2001 yılında çekilmiş bir resmi...resmi sitede gezerken buldum.. bu şarkı 2001 yılında yazılmış bence bu sarkının zaten eskiden yazıldığı söylenmişti Bu barkot Küçük sevgilimdeki barkot... |
||
|
||
süper bir nokta yakalamışsın, tebrik ediyorum ve buna katılıyorum. bu barkod bence de kızın ensesindeki barkod... bağlantılı olması da gayet normal çünkü dediğin gibi bu şarkı gül kendine zamanlarında yazılan bir şarkı... benim tek merak ettiğim bu barkotun özel bir anlamı var mı... nasıl ki 869 ile başlayan barkodlar türkiye'ninse 76 ile başlayan barkodlar da isviçre'nin barkodu. acaba bunla bir ilgisi var mı... bir alaka kuramadım ama... isviçre'de almanca konuşuluyor mor ve ötesi de alman lisesi mezunu. kurduğum tek alaka bu... ama o zaman küçük sevgilim'le ne alaka
|
||
|
||
O zaman bu şarkı yabancı bir kız için yazılmış olabilir zaten klipte oynayan kız da yabancı belki şebnem ferah klipte bu yüzden oynamamış olabilir....
|
||
|
||
| bu bana biraz zor bir ihtimal gibi göründü | ||
|
||
yok bence yabancı bir kızla ilgili değil. çünkü bu barkotu ilk kez mor ve ötesi'nin resminin üstünde görüyoruz.bence bunda başka bir şey var. asıl olarak mor ve ötesi ile ilgili bir şey bence... belki haklısındır ama benim aklıma yatmadı. ama vay be mor ve ötesi'ne şaşıyorum bu kadar ince detaylara bile bir şeyler saklamayı en iyi şekilde başarıyorlar. ve tabi üstüne bir de bizi düşünmeye sevk ediyorlar
|
||
|
||
arkadaşlar emin misiniz, bu barkotun o barkod olduğuna ve bu şarkının gül kendine zamanında yazıldığına? merak ettim de ...
|
||
|
||
ilginç bir nokta yakalmış ''fatihsbnc'' yi tebrik ediyorum da yani bence de öyle olabilir.o zaman bu şarkıyı harun yazdığına göre harun demek ki yabancı birine yazmış düşüncesi aklıma geliyor.yahu ne akıllı insanlar bunlar ya.ama böyle bir şeyin raslantı olabilmesi de söz konusu olabilir mi acaba? sormak lazım.ya ne diyeyim eğer böyle ise alkışlarım bu zekiliklerinden dolayı .
|
||
|
||
| ya barkod farketmez ya anlamı ağır bi anlamı var insanlar üzerinde o yeter aslında ayrıntılara takılmasak meleklerin üzerinde barkod yada insanların düşünsenize klipteki en vurucu noktalardan biri görene anlayana | ||
|
||
ya barkod farketmez ya anlamı ağır bi anlamı var insanlar üzerinde o yeter aslında ayrıntılara takılmasak meleklerin üzerinde barkod yada insanların düşünsenize klipteki en vurucu noktalardan biri görene anlayana o barkodu zaten herkes gördü anladı biz bağlantı kurmaya çalışıyoruyuz mantık yürütüyoruz görene anlayana....
|
||
|
||
| Küçük Sevgilim Gül Kendine zamanında yazılmış olabilir. Şayet Mustafa Hakkında Herşey filmini seyrettiyseniz, orda kullanılan Mor Ve Ötesi şarkılarından bir tanesi de 'küçük sevgilim'di... Barkoda gelince, orda Harun Abi, bir melek dikiyor. E bir şeyi diktikten sonra naparsınız? Ya satarsınız, ya kullanırsınız? Adam da barkod yapıştırmış işte küçük sevgilisine(!) |
||
|
||
klipte oynayan kızın adı Caroline Roy'muş bu arada ben de şimdi öğrendim...
|
||
|
||
Küçük Sevgilim Gül Kendine zamanında yazılmış olabilir. Şayet Mustafa Hakkında Herşey filmini seyrettiyseniz, orda kullanılan Mor Ve Ötesi şarkılarından bir tanesi de 'küçük sevgilim'di... mustafa hakkında herşey i seyrettim fakat neden hatırlamıyorum Barkoda gelince, orda Harun Abi, bir melek dikiyor. E bir şeyi diktikten sonra naparsınız? Ya satarsınız, ya kullanırsınız? Adam da barkod yapıştırmış işte küçük sevgilisine(!) filmin neresindeydi ya
|
||
|
||
| Küçük Sevgilim Gül Kendine zamanında yazılmış olabilir. Şayet Mustafa Hakkında Herşey filmini seyrettiyseniz, orda kullanılan Mor Ve Ötesi şarkılarından bir tanesi de 'küçük sevgilim'di... mustafa hakkında herşey i seyrettim fakat neden hatırlamıyorum Barkoda gelince, orda Harun Abi, bir melek dikiyor. E bir şeyi diktikten sonra naparsınız? Ya satarsınız, ya kullanırsınız? Adam da barkod yapıştırmış işte küçük sevgilisine(!) filmin neresindeydi ya ![]() |
||
|
||
evet sanırım doğru hatırlıyorsun çünkü sayende bende hatırladım teşekkür ederim arkadaşım
|
||
|
||
ya ben cok begenemedım desem....
|
||