mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Haberler ve Duyurular

Konu: Küçük Sevgilim ekranlardaki yerini aldı!

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

TheCoderBoy 22.01.2007 16:53:57
bir kaç dakika önce Dream tv'de izledik. muhteşemdi ya beklediğime değdi harbiden. ama ben yine de en azından klibin ara bir kaç yerinde kerem ö ve burak abi gitar çalarken, kerem k da o davula vurarken gözükse hiç fena olmazdı diyorum. ama belki de klibin büyüsünü bozmak istememişlerdir. yani harun abi ile o kızın ortaya koyduğu "filmin" arasına diğer grup üyelerini koyarak "reklama girmek" istememişlerdir... neyse ya ben beğendim 10 üzerinden 9. Wink

ya da harun da olmasaydı.. muğlak iki karakterin oynaması daha mantıklıca da olabilirdi..

dinasour 22.01.2007 17:02:43
klip güzeldi değişik birşey olacağını duymuştum ama böyle birşey beklemiyordum açıkçası.bir de sadece harun abinin görünmesi iyi olmamamış, tikylere fırsat çıkacak şimdi.ama hadi hayırlı olsun...

22.01.2007 17:03:41
ya da harun da olmasaydı.. muğlak iki karakterin oynaması daha mantıklıca da olabilirdi..
o zaman da mor ve ötesi klibi diye bir şey kalmazdı ortada Grin eşitlik olsun diye harun abinin oynamamasındansa yine de harun abinin oynamasını tercih ederim Grin aslında biraz da onlara hak veriyorum. sonuçta şu ya da bu şekilde bu şarkı aşk şarkısı. yani klipte bir kız ve bir erkeğin olmasının gerekmesi gayet normal. bunun için de genelde solist seçilir ve yine öyle oldu. yani zaten başka türlü nasıl klip çekeceklerdi ki? onlar da haklı... ama biz dinleyenleri olarak yine de üzülüyoruz işte kerem ö, kerem k ve burak abiyi göremediğimizden...

22.01.2007 17:21:18
ya bende izledim açıkçası sevindim...ama nerde benim morlarım!

_cambaz_ 22.01.2007 17:36:30
 Hani Şebo yaa..
 Klibi baştan sona henüz izleyememekle beraber, çok beğendiğimi söyleyemem. Sonradan fikrim değişebilir tabi. Klibi görünce aklıma 'daha mutlu olamam' geldi. Nedenini tahmin edebilirsiniz..
Profosyenel bir klibe benziyor. Tamamını izleyince daha çok beğenmeyi umut ediyorum.. (Yazık oldu 'Ayıp olmaz mı?'ya...)

22.01.2007 18:10:36
benim de aklıma "daha mutlu olamam" gelmişti klibi izlerken Cheesy ama keşke klip bu güzelliğini koruyarak "daha mutlu olamam"a benzeseydi... yani klip mekan, şartlar ve kalite olarak "daha mutlu olamam"ın klibinden daha güzel ama "daha mutlu olamam"da diğer grup üyelerini görebiliyorduk. "küçük sevgilim"de de öyle olsaydı ya...

22.01.2007 18:15:11
aynen ya şahsen ben klibi zaten şebo için bekliyordum oda olmayınca hevesim hepten kaçtı Sad

ilkyaz 22.01.2007 18:23:21
ben beğenmedim klibi daha iyisini beklerdim yapmacıklı olmuş sanki...  Sad

_cambaz_ 22.01.2007 18:30:27
 Evet biraz samimiyetsiz olmuş gibi..Sonunda Kerem Kabadayı dilini çıkarıyor falan..Garip ya..Tamamını izleyip tekrar analiz ediceğim bu 'küçük sevgilim'i..

22.01.2007 18:41:25
şimdi Türkçe'de de çaldı klip... ya bence klibin sonundaki "ha-aaaa-ha-aaa-haaa" bölümü çok iyi olmuş. ekran sallanıyor, tüyler havada uçuşuyor falan. çok güzel görünüyor... gerçi kızın tipi o zaman garip bir hal alıyor da neyse..  ee, bir de sevineyim mi üzüleyim mi bir anlam veremedim ama malesef harun abi bu klipte muhteşem çıkmış. tabir-i caize çok yakışıklı. korktuğum başıma gelecek galiba. konserlerdeki manzarayı hayal edebiliyorum. "haroon benim gücçük sevgilem benle evlenir misin?" ıyhh.... of artık öyle bir hale geldik ki sevgili harun abinin iyi gözükmesine bile sevinemiyorum.... şu anda da Dream'de çalıyor. tam da yorum yazarken Cheesy

22.01.2007 18:48:29
ya klipde yeni bir şey farkettim. hani harun abi kıza kanat dikiyor ya, o kız da bezden aslında. yani kız bez bebek aslında. nerden anladınız derseniz kızın boynunda yani ensesinde bir etiket var. umarım yanlış görmemişimdir. belki de döğme falandır. sanki kızı harun abi dikip de yaratıyormuş gibi bir şey anladım ben...bu arada klibi izlerken harun abiyi dikiş yaparken görmek bir an komik geldi Grin bir erkeğin elinde alışık değiliz öyle ipe iğneye falan Tongue şaka bir yana ben bu klibi izledikçe daha da beğeniyorum. her şeye rağmen güzel. tüm olumsuzluklara gözümü yumacağım ve sadece klibin tadını çıkaracağım... Wink

defjam_girl 22.01.2007 19:22:59
klip süper olmuş!!!!!!!! çoook beğendim.

nihan_! 22.01.2007 19:27:52
Klip güzel olmuş,ama öyle muhteşem ötesi falan da değil açıkçası,sade bir güzellik var klipte...
Harun abiye aşık onun için ölüp biten insanlar izlemesin bence izledikçe klipte oynayan kıza lanet edecekler eminim...(:
aman...

AnErChEsT 22.01.2007 19:58:49
klibi izleme fırsatım ne yazıkki olmadı ama mor ve ötesinin yaptığı herşey güzeldir deyip izlemek için sabırsızlanmaya doğru yol alıyorum..umarım fazla beklemem...

22.01.2007 20:09:41
ya klipde yeni bir şey farkettim. hani harun abi kıza kanat dikiyor ya, o kız da bezden aslında. yani kız bez bebek aslında. nerden anladınız derseniz kızın boynunda yani ensesinde bir etiket var. umarım yanlış görmemişimdir. belki de döğme falandır. sanki kızı harun abi dikip de yaratıyormuş gibi bir şey anladım ben...bu arada klibi izlerken harun abiyi dikiş yaparken görmek bir an komik geldi Grin bir erkeğin elinde alışık değiliz öyle ipe iğneye falan Tongue şaka bir yana ben bu klibi izledikçe daha da beğeniyorum. her şeye rağmen güzel. tüm olumsuzluklara gözümü yumacağım ve sadece klibin tadını çıkaracağım... Wink

evet kızın ensesinde barkot var yanlış görmemişsin Cheesy

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17