mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Haberler ve Duyurular

Konu: Küçük Sevgilim ekranlardaki yerini aldı!

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 17

salak küçük balık 27.01.2007 12:47:59
klibi izledim ama açıkçası beğenmedim bütün klip harun ağırlıklı olmuş diğer grup üyelerini bir tek sonda görebiliyoruz bu şarkıyı harun yazmış olabilir ama şarkılar mvö adına yazılıyor(bu şarkıyı Harun'un yazdığının bilinmeside bence kötü oldu)kliptede harun değil bütün üyeler olmalıydı

AyseGul_ 27.01.2007 13:06:20
Daha farklı bir klip bekliyordum doğrusu ama..neyse şarkının güzelliği yetiyor.

melodi 27.01.2007 13:28:41
ben klibi açıkcası beğenmedim birinci yanı melek ne alaka hani kördüğüm şarkısına çekersin de arada yaralı bir melek var eriyor kısımlarında falan kullanırsın ama meleği anlayamadım......ikincisi sürekli harun gösteriliyor yani bunlar bir grup 4 kişiden oluşuyor anca dördünü birden sona doğru görüyoruz ben üzüldüm açıkcası hepsini görmek isterdim.....üçüncüsü ise yanlış da hatırlıyor olabilirim bir kanalda mvö şebnem ferah'ın oynayacağını söylemişti diye hatırlıyorum keşke oynasaydı da şebo'nun söylediği yerler klipte boş kalmasaydı diyorum ve mvö'nün kasetçalar programında dediği gibi de öbürlerinden farklı bir klip oldu ama ben beğenmedim açıkcası =))

27.01.2007 16:10:33
mustafa hakkında herşey i seyrettim fakat neden hatırlamıyorum Huh filmin neresindeydi ya Huh
hani mustafa (fikret kuşkan) hastahaneye gelip fikret(nejat işler)'in hangi gün saat kaçta hastahaneden çıkacağını sormuştu...   hasta bakıcı bir adam vardı  onu hastahanenin dışında beklerken çalmıştı hatta fikret kuşkanın üzerinde siyah bir gözlükle bir şapka vardı... arkadaşlar umarım doğru hatırlıyorumdur...
ben de filmi dün tekrar izledim ve küçük sevgilim'in çaldığı yerlere dikkat etmeye çalıştım. Smiley arada ufak ufak küçük sevgilim'in tınıları giriyor ancak esas olarak küçük sevgilim 2-3 yerde çalıyor. biri filmin 15:40ıncı dakikasında arkadan çalıyor. hani cerenle mustafanın çocuğu (adını hatırlayamıyorum çocuğun) annesinin onu yüzme kursundan almasını bekliyor ama ceren öldüğü için çocuğu alamıyor. o sırada çocuğu alması için babannesini arıyorlar, çocuk öğretmeniyle beklerken ve babannesi gelip çocuğa sarılıp ağladığında arkadan küçük sevgilim çalıyor. şu an tam hatırlayamıyorum ama galiba fikretle ceren kaza yaparken de küçük sevgilim çalıyordu. ama bundan tam emin değilim.... Wink

kaanyok 27.01.2007 16:41:53
çok haklısın ben de hatırladım Tongue

major 27.01.2007 21:38:33
açıkçası bende pek beğenmedim. Anlamlı kareler biraz azmı ne?

27.01.2007 22:23:12
anlamsız bir aşk klibi.ama aşk klibine göre güzel.renk tonu felan.ama bu şarkıya klip çekilmeseydii  Cry

bushRaUn 28.01.2007 01:01:24
Ben oynarsam daha iyi olurdu Cheesy ya da şebo olsaydı  Huh

susayaci 28.01.2007 09:15:34
şu barkod hadisesindeki yorumlarinizi, kafa yormalarinizi, bir yerlere varma çabalarinizi, dikkatinizi hayranlikla izledim. ben dikkat edemedim barkod a zaten daha iki kere izleyebildim de onu da ne kadar izledim acaba? bir sonuca vardiginizda yazin da biz de öğrenelim neymiş. kafa yorabilecek kadar bile vaktim yok bu ara ama yineliyorum takdir ettim efsane avcısı gibisiniz.
p.s.: ben bu klibin yönetmeninin bir korku filmi çekmesini arzuluyorum cilgincasina...

mortonik 28.01.2007 15:00:27
klibi beğenmedim Sad
ya benim hayalimde daha farklı bir klip vardı Sad şebo'nun olacağı... kızın çığlık atarkenki bakışlarını hiç beğenmedim. hadi onu da geçtim, sonu da güzel değildi Sad hayal kırıklığına uğradım.

secil8276 28.01.2007 20:15:56
Tabii ki daha çok tartışılır bu klip hikayesi de; benim barkottan anladığım artık tüm meleklerin satılık olduğu. Biraz karamsar bakıyor diyebilirsiniz ama gittikçe körelen dünya düzeninde iyiliğin sözünün geçtiği, karşılaşıldığı yerler gittikçe azalmakta, yani parayla satın alınabiliniyor ya da bazı zihniyetler öyle düşünüyor ve algılıyor; eğer soyut bir varlığa dökeceksek bunu en iyi şekilde de beyaz meleğin barkotu ifade eder herhalde Smiley. Bu türlü bir yaklaşımla eğer hazırlanmışsa sanırım bu klibe uymamış; ama en güvendiğin ilişkin de hayatın içinde çalkalanarak; para uğruna terkedilmeyi bile hak edecek duruma gelmişse; o zaman beyaz meleğin barkotu bu klibe cuk diye oturmuş. Cheesy

**KRİSTOF** 29.01.2007 14:15:37
klip için sağol bence idare eder.

ummuhan ve otesi 29.01.2007 15:13:35
kız bağırmadan önce bir yerde Harun abi gülümsüyor ya..çok hoş olmuş orası.. Cheesy

nilFM 29.01.2007 15:17:26
Eh idare eder.. =)
Sebnem Ferah da olsaydi çok daha güzel olurdu..

29.01.2007 20:30:04
küçük sevgilim resmi sitede multimedya bölümüne eklendi Wink

http://www.morveotesi.com/media.tsp

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 13 14 15 16 17