|
||
klibi indirdim, gayet kaliteli... güzel yani ![]() ama kızın ensesindeki barkotun üzerindeki sayılar okunmuyor okunsa gül kendine'deki resimdeki rakamlar ile aynı mı diye bakardık
|
||
|
||
| Klibi beğendim yine her zamanki gibi çok kaliteli olmuş ama ben daha farklı bekliyordum, özellikle Şebnem Ferah'ın olmaması beni hayal kırıklığına uğrattı. Bir de grubun diğer elemanlarını da daha fazla görmek isterdim ama yine de sonuç olarak güzel bir klip olmuş... | ||
|
||
Klip çok güzel olmuş.En çok da klibin sonunda Kerem'in dil çıkarmasına koptum
|
||
|
||
çok fazla beğenmedim bu klibi. o kızın yerinde şebnem ferah olsaydı daha güzel olurdu bir boşluk var klipte ne olduğunu çözemedim ama var bir şeyler birde şebnem ferah'ın bağırma yerinde kızcağımız gülüyor ondan sonraki harun abinin ilk karesine bakın çok şımarık bir tavırla gülüyor "işte olay budur"dermiş gibi ya da bana öyle geldi ama yine de bakın
|
||
|
||
klibi indirdim, gayet kaliteli... güzel yani ben baktım aynı sayılar:) tam barkodun üstünde zoom out yaptım aynı barkot:)
![]() ama kızın ensesindeki barkotun üzerindeki sayılar okunmuyor okunsa gül kendine'deki resimdeki rakamlar ile aynı mı diye bakardık ![]() |
||
|
||
emin misin aynı olduğuna benim aklım karışmış durumda. barkodu durdurunca bulanık çıkıyor ama bana sanki aynı sayılarmış gibi gelmedi
|
||
|
||
şu anda yeni bir bilgi edindim. arkadaşlar barkodların üzerindeki sayıya bir anlam yüklemek mümkünmüş (özellikle barkod dövme yaptıranlar bu yola başvuruyorrmuş) : yani bir kelime ya da cümle sayıya çevrilebiliyormuş. bunu nasıl yapıyorlar bilmiyorum, herhalde bir sistemi vardır ancak bu küçük sevgilim ve gül kendine resmindeki barkodların üzerindeki sayılar bir anlam taşıyor olabilir. belki mor ve ötesi demektir belki de başka bir şey
|
||
|
||
| Eğer romantik bir aşk klibi çekmeye çalışsalardı tamam sadece harun tekinin olması belki normal olabilirdi ama öyle bir amaç güdmediklerini düşünüyorum.Romantik bir klip çekmeye çalışsalardı harun gülmezdi, kerem dil çıkarmazdı.... Ayrıca klipte daha masum yüzlü bir kızın oynaması bence çok daha iyi olurdu. Romantik yapmaya çalışmamışlar bence ve bu yüzden sadece harun'un olması bence güzel değil. Böyle bir şarkıya çok daha mükemmel bir klip bekliyordum. | ||
|
||
şu anda yeni bir bilgi edindim. arkadaşlar barkodların üzerindeki sayıya bir anlam yüklemek mümkünmüş (özellikle barkod dövme yaptıranlar bu yola başvuruyorrmuş) : yani bir kelime ya da cümle sayıya çevrilebiliyormuş. bunu nasıl yapıyorlar bilmiyorum, herhalde bir sistemi vardır ancak bu küçük sevgilim ve gül kendine resmindeki barkodların üzerindeki sayılar bir anlam taşıyor olabilir. belki mor ve ötesi demektir belki de başka bir şey yani benim bildiğim örneğin ![]() - ı veya i yi 1 olarak, işte s yi 5 olarak o yu 0 olarak... bu şekilde şekil olarak benzedikleri rakama göre çevriliyor harfler...
|
||
|
||
| klip çok güzel olmuş ben çok beğendim ayrıca siteye koymanız çok iyi olmuş. ilk sitede izledim. çalıştığım için tv izleyemiyorum
|
||
|
||
küçük sevgilim klibi beni hayal kırıklığına uğrattı çoğu yerinde.harun tekin cümlelerine mmmm biz bir bütünüz diye başlar ama bu klip neden bu cümlenin sınırları dahilinde değil?Yalnız sonunda grup elemanları ve özellikle kerem k. çok hoştu. (arkadaş mesajı yanlış yere atmış da o yüzden buraya alıntı yaptım.)
|
||
|
||
| Bende klip süper ! sonunda kerem kabadayi ya dikaat
|
||
|
||
bence klip hem çok samimi hem çok soğuk...kerem kabadayı'nın meleğe dil çıkarışı ve harun tekin'in kameraya yandan bakıp gülüşü yanlış yere atılan bir mesaj daha...
ama keşke mor ve ötesi'nin diğer elemanlarını da daha fazla görebilseydik klipte... |
||
|
||
| gülümsemeler olmasa klipte mvö özgünlüğü bulamayacağız zaten... harun bütün klip yapmacık hareketler yapıyor sanki hele o alnını silmesi... klipte o tavan arasının duvar gibi bölümlerinde bunların kağıt gibi gözükmesinin bir anlamı var mı?? yoksa görüntü olsun diye mi yapmışlar?? barkod çok zekice... aşkın da piyas olduğundan bahsediyor yani ya da direk kapitalizme vuruyor lafı... neyse görüntü olarak hoş olan ama daha farklı olması gereken bir klip... bağırma sahnelerinde kız yerine şebo bağırsaymış iyi olurmuş... bir de keşke grup sakin sakin performans yapsaymış da başka erkek oyuncu oynasaymış. | ||
|
||
| evet gerçekten son noktayı koymuşsun.iğrenç bir fikir bence kusura bakma ama.başka bir erkek oynasaydı klip rezalet olurdu... | ||