|
||
arkadaşlar Küçük Sevgilim,Dream 10 a 8. sırayla dahil oldu...
|
||
|
||
| ya keşke o kanatları 4 ü birlikte dikseymiş ya hiç değilse grup görünmüş olurdu... | ||
|
||
| mor ve ötesi'ni bir grup olarak görmeyi ummuştum ama yanlız harun abi dikkat çekmiş bir de neden şebnem ferah klipte yok ya da adından bahsedilmemiş yani sadece mor ve ötesi yazıyor | ||
|
||
Arkadaşlar işte grubumuz..Araya bir kara melek girmiş ama olsun..![]() Meleğin koruyucuları..
|
||
|
||
klip başlarken neden harun abi su içmek zorunda?? su içmeden şarkı söyleyemiyor mu?? bir de klibin başı eski korku filmlerine benziyor
|
||
|
||
| klip güzel olmuş ama keşke şebo da olsaydı... | ||
|
||
| KLİP GÜZEL OLMUŞ... BU ARADA KLİPTEKİ KIZ HARUN'UN KIZ KARDEŞİ PELİN OLABİLİR....!!!! | ||
|
||
| hayır klipteki kız pelin değil. klipte oynayan kızın adı Caroline Roy'muş ve kendisi Güney Afrikalı'ymış... (önceki sayfalarda yazıyor hepsi.) | ||
|
||
| çok başarılı bir klip olmuş tebrik ederim | ||
|
||
| Arkadaşlar bence harika olmuş bu klip, tam mvö tarzında farklı ama anlamlı.......... | ||
|
||
| ya diğerleri neden bu kadar az görünüyor...kötü olmuş ya açık söylemek gerekirse...ben mor ve ötesi'ni her zaman 4 kişi bileceğim...harun'un bu kadar ön planda olması eminim grup arasında sorun yaratmayacaktır ama benim gönlüm dördünü de görmekten yana her zaman... | ||
|
||
dünden beri ağzıma takılmış durumda Durup durup söylüyorum valla o derece beğendim valla helal olsun size beah elemanlar
|
||
|
||
| şarkı için geçen kedi olayı mantıklı ben mustafa hakkında herşey deki ayrıntıları bulanları tebrik ediyorum barkod olayıda saçmalıktan öte gidemez tamam varda mvö gül kendine de arkalarında kendinlerini bi nevi ayıran bir barkod la kamera karşısına geçtiler şimdi millet çıkıpta o barkod bu kızın ensesindeki barkod aynı öyle bir şey olamaz güzel bir noktada sanmıyorum mvö o kızla bir tutacak kendi barkodlarının ama arkadaşları Harun'un sözlerini çok iyi uyguladılar Harun derki Mor ve Ötesi’ni kimler sever Hayal kurmayı seven, birşeyleri değiştirmek konusunu en azından bir kere düşünmüş insanlar... bizi sever Bu yönden kutluyorum gerisine katılmıyorum kesinliklede karşı çıkıyorum (hayal kurmayı seviyorlar kısmının altını çiziyorum) |
||
|
||
klip güzel olmuş ama benim gözüm şebo'yu aradı...
|
||
|
||
| hımm bide Şebnem konusu vardı ya niye oynamadı oynasaydı güzel olurda gibi muhabbet döndü ortada da aslında çokda güzel olur şu kızın yerine ağzını açıyor ya hani piercing im var benim bak senin varmı hııııı gibisinden ama haaaaaa diye bağrıyorda Şebnem oynasaydı ben size başlıkları veriyim Harun ve Şebnem Ferah ın aşkı klibe taşındı vs vs bi dünya muhabbet olurdu eminim çünlü konserlerde düetlere tanık oldum çok samimiydiler ve bu yanlış yorumlandı aşk başladı diye klipte oynasa oooo reklamdı şuydu buydu ayrıca bu klipte saygı değer Şebnem hanım oynasa Şeboistlerde konuşma hakkımız doğdu diye balıklama atlayacak bir topluluk bana göre bir dünya yorum mvö yü sevende sevmeyende kuru kalabalık boş laflar artacaktı metre kare başına düşen gereksiz yorum yapan insan sayısı artacaktı hemde baya İyi ki de Şebnem oynamadı bu kız da oynamasaydı iyi olurdu da |
||