|
||
| meleğin kanatları nasılda dikilir harunun elleriyle.güzeldir..sanatsaldır..her mor ve ötesi klibi gibi..güzelce bir klip olmuştur.. | ||
|
||
| gerçekten şebnem ferah olsaydı daha muhteşem bir şey çıkacaktı ortaya.ama olsun ben klibi yine de güzel buldum.harun tekin'i görmek güzeldi ama gerçekten de keşke diğer grup üyeleri de daha fazla yer alsaydı değil mi? | ||
|
||
ya bir şey diyeceğim şirket'in klibi biraz ürkütücüydü bu klipte öyle olmuş yani biz bu albümün kliplerini hep böyle mi göreceğiz daha renkli olsa (yanlış anlaşılmasın mvö'nün bütün klipleri çok güzel )
|
||
|
||
| izlemekten zevk almadığım tek klip bu oldu galiba... | ||
|
||
| uyan ve cambaz gibi 2 harika klipten sonra ben bir basamak yukarı adım atarız diye bekliyordum bir basamak aşağıya indik açıkcası bi düşüş var hem kliplerde hemde hangi şarkıya klip çekileceği konusunda | ||
|
||
Niye bu kadar karamsar düşündüğünü anlamadım, tabii ki yine de saygı duyuyorum düşüncene; ama artık sağlam bir alt kitlesi olmuş bir grup için bence popüler olmak gibi bir kaygıları kalmadı, bu nedenle göz boyamada ihtiyaçları yok. Yani artık piyasaya uymak değil, istediklerini yapmak özgürlüğüne sahipler. Kaldı ki ben yine de klip seçimindeki şarkıların o kadar da iddiasız olduğunu ve bu konuda da bir düşüş yaşandığını düşünmüyorum.
|
||
|
||
Arkadaşlar bir de dikkat ettiyseniz , Harun abinin kızı hani tekerlekli birşeyle götürdüğü bölümlerde (aynı zamanda son kıt'anın söylendiği bölüm) kızın oturduğu yerin altında kağıtlar var dikkat ettiniz mi o sayfalara ?? Harun abi 'kızdım sayfalarca' diyor ve o sayfalarıda görüyoruz orda .. daha keşfedilecek çok şey var sanırım çok başarılı bir klip onu çözmeye bakalım hepbirlikte .
|
||
|
||
| ya klibi aslında beğenmedim değil karamsar olmam küçük sevgilim şarkısı direkt olarak piyasaya yönelik oldu çok talep vardı oylama yapılsa millet onu derdi ben o albümde değer vermiyorum o şarkıya o kadar onu altüst edecek o kadar güzel şarkı varken attıkları adımları doğru bulmuyorum piyasaya uyuyorlar bu kendilerin seçimi mi onları yönlendiren mi var çünkü mvö plaj havlusu çıkartacak bir grup değildi piyasaya ilk adımlar burda gerçekleşti sonra şirket klibi lay lay lom olarak söyleniyordu yine mvö'yü anlamayan kesimin favorisiydi radyoda çaldı herkesin dilinde küçük sevgilim arkasından patladı albümü olmayanlar bu 2 şarkıdan başka mvö'nün son albümünün çıktığından da bihaberler ayrıca albüm şatışları bandrollü satışlar yerlerde hiçbir geliri yok konserlerde artık gelir olarak görülebilirdi ama kliplere büyük yatırım var ben 3. klibin geleceği günü çok bekleyeceğiz diye düşünüyorum ama bu kliplerde ayrıntılar harika ama benim görüşüm bu 2 klibi toplasak uyan kadar etki yaratmıyor belki küçük sevgilim'e olan ilgisizliğim ama ben çok yanıldığımı sanmıyorum | ||
|
||
arkadaşlar Küçük Sevgilim,Dream 10 a 8. sırayla dahil oldu... ![]() artık 6 numarada. yükselmiş küçük sevgilim o daha çok yükselir. 1 numaraya oturması çok sürmez. hatta 1-2 haftaya kadar 1 numara olmazsa benim adım pelin değil aha buraya yazıyorum, hepiniz şahitsiniz (hadi mvö kara çıkarma yüzümü )
|
||
|
||
klip çekilecek şarkıları çok iyi seçtiklerini düşünüyorum benim de aklımda küçük sevgilim yoktu (darbe ya da kördüğüm olsun istiyorum). 'aşk içinde' olsun veya 'şirket' olsun bence iyi seçimdi. umarım önümüzdeki kliplerde bizim istediğimiz biri olur.ayrıca küçük sevgilim klibinde duyduğum ve harun'un söylediklerinden çıkarımlarım şu oldu: şebnem bu kipte oynamak istememiş, teklif gitmiş ama. hayırlısı neyse o olsun diyelim. süper ötesi bir klip olmuş bence herkese morlu günler
|
||
|
||
| klip umarım daha da yükselir listelerde ve kalıcı olarak orada kalır | ||
|
||
Niye bu kadar karamsar düşündüğünü anlamadım, tabii ki yine de saygı duyuyorum düşüncene; ama artık sağlam bir alt kitlesi olmuş bir grup için bence popüler olmak gibi bir kaygıları kalmadı, bu nedenle göz boyamada ihtiyaçları yok. Yani artık piyasaya uymak değil, istediklerini yapmak özgürlüğüne sahipler. Kaldı ki ben yine de klip seçimindeki şarkıların o kadar da iddiasız olduğunu ve bu konuda da bir düşüş yaşandığını düşünmüyorum. popüler olmak gibi bir kaygıları kalmadı da ne demek???zaten hiç yoktu kii...yani mor ve ötesinin(röportajlarından tanıdığım kadarıyla)milletin gözünü boyama derdine düştüğünü görmedim..haklı değilmiyim??
![]() |
||
|
||
Şebnem Ferah klipte yer almak istememiş. Nedenini çok merak ediyorum.
|
||
|
||
| bu klip ve şirket bence arka bahçeyi temizledik dediler ya bunları çekmeleri arka bahçeyi temizlemeleri. popülistlerin açlıklarını bastırdılar bence. bu 2 şarkıya klip beklemiyorduk ve klip kaliteleri de ahım şahım değildi, biraz karanlık son klipler. albüm zaten içe dönük bir albüm belki etkisi vardır bir şeyler anlatıyorlardır diğerleriyle pek bağ kuramadım bu konuda popüler olmak değil demek istediklerim popüler kısmı aradan çıkardılar bir nevi bu şarkılardan başkasını bilmiyorlar zaten mvö'yü ilgilendirmez onlar demeyin bir noktada onların da gelişime katkısı var ne kadar istemesek de ayıp olmaz mı'ya klip gelsin mesela millet diyecek "aa bu ne şarkılar, öyle şarkıları da mı vardı?" |
||
|
||
| millet klibin haaa'lama bölümünde harun tuhaf bir şekilde bakıp dil çıkartıyor farkettiniz mi? |
||